Au apărut pe youtube primele clipuri video cu interiorul barului Legendary Pub din Constanţa după incendiu (video)

Recent, pe site-ul youtube.com au fost postate primele clipuri video filmate în interiorul „Legendary pub“ după incendiul devastator din 5 aprilie care a cuprins clădirea.  Un incendiu de proporţii a cuprins în acea seară fatidică de sâmbătă localul libanez Beirut situat pe Bulevardul Tomis. Flăcările s-au extins atunci rapid şi la Legendary Pub, care funcţiona în aceeaşi clădire, pe o altă latură, la etaj.
Filmul este realizat şi postat de către televiziunea locală, TvNeptun. Iată care sunt urmele dezastrului şi cum arată astăzi unul dintre localurile cele mai vizitate, până  nu de mult, de sute de constănţeni.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În 2014, o tragedie a îndoliat Constanța! Firma care a deținut unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș ar putea intra în insolvență!

24 Feb 2023 3718

Asociaţi noi în firma Legendary Pub SRL

10 Nov 2016 1939

"Avem temele făcute" Legendary Steak Pub, locul ideal din Piaţa Ovidiu cu oferte la mâncare, băutură şi petreceri (galerie foto)

26 Nov 2015 3947

Legendary Steak Pub, localul cu coaste la metru, miercurea berii şi duminica scoicilor (galerie foto)

30 Sep 2015 9229

Din categoria „lipsă de transparenţă“ De ce tace Primăria Constanţa atunci când vine vorba despre restaurantul Beirut? (document)

22 May 2014 2900