Ce spun poliţiştii despre cei trei pescari căutaţi seara trecută pe Lacul Siutghiol

 
Seara trecută, medici, pompieri, scafandri, ambulanţe, elicoptere, au fost puse în alertă după ce o femeie a anunţat la 112 că trei bărbaţi s-ar fi înecat în laul Siutghiol, în zona în care acum trei săptămâni a căzut elicopterul SMURD şi patru persoane şi-au pierdut viaţa.
 
Cele trei persoane, au fost depistate tefere la mal de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.
 
Conform oamenilor legii, în urma sesizării, au fost depistaţi şi identificaţi trei bărbaţi, unul de 24 de ani, iar ceilalţi doi în vârstă de 38 de ani, cu toţii din localitatea Ovidiu. Bărbaţii au declarat că, la ora la care s-a efectuat apelul la 112, au traversat lacul Siutghiol din direcţia Mamaia către Ovidiu. Aceştia susţin că nu au suferit niciun fel de vătămare corporală şi nu au luat contact cu apa.  De asemenea, ei au mai menţionat că nu au văzut alte persoane pe gheaţă la acea oră.  În momentul în care au văzut echipele de intervenţie, cele trei persoane au delcarat că au presupus că acestea caută alte persoane şi şi-au continuat drumul, mai susţin oamenii legii.  În cauză s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniii de braconaj.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Căutări frenetice pe lacul Siutghiol Trei persoane căutate ore bune în apă, în timp ce erau tefere la mal (galerie foto+video)

08 Jan 2015 2711