Conducerea Spitalului Județean Constanța referitor la cazul medicilor Raluca-Irinel Parepa și Marius Țoringhibel

În această noapte, celor abonați la newsletter-ul Spitalului Județean Constanța, le-a sosit un Comunicat al managamentului instituției.
Documentul on line, postat și pe pagina oficială a spitalului, face referire la cei doi medici aflați de câteva zile în atenția DNA-Constanța.
 
Redăm integral textul comunicatului:
Managementul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța a luat act de faptul că  procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție- Serviciul Teritorial Constanța au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, față de doamnă dr. Parepa Raluca-Irinel, șef Secție Cardiologie și față de domnul dr. Toringhibel Marius, medic primar în cadrul aceleiași secții.
Deopotrivă, am luat act că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de legislația în vigoare și în materie și care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. Reafirmând rolul și importantă unității spitalicești constănțene în sistemul sanitar național, dorim să-i asigurăm pe toți cetățenii de consecvența noastră în respectarea și aplicarea legii, a actelor și dispozițiilor instituțiilor și organelor abilitate ale statului.
Conducerea SCJU
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şefa Secţiei Clinice Cardiologie, Raluca Irinel Parepa, deţine o colecţie de tablouri şi bijuterii (documente)

19 Sep 2016 7977

Raluca Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, fără control judiciar

14 Jun 2016 4015

Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, a scăpat de controlul judiciar (MINUTĂ)

13 Jun 2016 4758

Raluca Irinel Parepa, şefa Secţiei de Cardiologie, azi, la Tribunalul Constanţa

13 Jun 2016 4539

Doi medici, cercetaţi de Andrei Bodean pentru favorizarea făptuitorului Nicuşor Constantinescu, audiat în dosarul CMZ. Ce a declarat fostul şef al CJC (galerie foto)

10 Jun 2016 3237

Dr. Catalin Grasa reacţionează în urma punerii sub control judiciar a medicului Irinel Parepa

09 Jun 2016 5275

UPDATE15.Nicuşor Constantinescu, declarații incendiare. „În 2012, inspectorii adjuncti ai IPJ Constanţa ne-au arătat un plan aprobat de DNA Bucureşti prin care mi se pregătea un flagrant” (galerie foto)

09 Jun 2016 5764

Update. Oficial de la DNA Şefa Secţiei de Cardiologie din Spitalul Judeţean Constanţa, sub control judiciar în cazul lui Nicuşor Constantinescu!

09 Jun 2016 11969