Stiri calde

Constanţa, gazda întâlnirii în cadrul proiectului PORTIS

 Primăria Municipiului Constanța, parte a Consorțiului Local Civitas PORTIS,  organizează mâine o conferința de presă care va avea loc în Sala pictată a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. 
 
Conferința de presă va fi susținută de primarii/reprezentanții politici ai celor cinci orașe partenere din cadrul proiectului PORTIS (PORT-Cities: Innovation for Sustainability): Anvers (Belgia), Aberdeen (UK - Scoția), Trieste (Italia), Klaipeda (Lituania) și Constanța (România), orașul  Constanţa, gazda întâlnirii anuale de bilanț a reprezentanților celor cinci municipii.
 
Întâlniri similare au avut loc anii trecuți la Anvers și Trieste, iar zilele acestea delegați din orașele partenere sunt prezenți la Constanța pentru lucrările celei de-a treia adunări generale în cadrul PORTIS, proiect care avansează idei și practici de promovare a mobilității, derulat concomitent în cele cinci orașe port din Europa.
 

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanţat de Comisia Europeană, proiectul PORTIS promovează mobilitatea urbană durabilă la nivelul municipiului Constanţa (galerie foto)

08 Sep 2018 919

Imagini de la eveniment Proiectul Civitas PORTIS, implementat de Primăria Constanţa. În ce constă acesta (galerie foto)

07 Sep 2018 395

Cum arată intrarea în Portul Constanţa de la Poarta 1. Imagini care te duc cu gândul la hotelul Burj Al Arab din Dubai (galerie foto)

28 Jul 2018 7193

Constanţa - „Ziua PORTIS“ 2018. Consultare de piaţă pentru organizarea evenimentului (document)

11 Jul 2018 412

Zece constănțeni au primit pentru două luni biciclete electrice în cadrul proiectului Portis (video)

14 Jun 2018 830

Inițiativă inedită la Constanța. Vizați cei care merg cu bicicletele către locul de muncă

08 May 2018 749

Prin proiectul „Civitas Portis“ vor putea fi descongestionate mai multe artere de circulaţie care fac legătura între oraş şi Portul Constanţa

01 Feb 2018 1045

Modele de administrare a mobilităţii pentru oraşele-port. Ce a realizat municipalitatea Constanţa ca parte a proiectului „Civitas Portis“?

19 Jan 2018 454

O delegaţie a Zonei Metropolitane Constanţa pleacă la Perugia Primăria intenţionează să introducă în zona portuară transport asigurat de RATC

20 Apr 2017 1108