Stiri calde

Directorul CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi, și primarul Decebal Făgădau despre proiectele realizate în comun

Directorul general al CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi și primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău susțin astăzi o conferință de presă la sediul CN APM Constanța.   

"Motivul conferinței este reprezentat de lucrările comune realizate în cadrul proiectului Civitas Portis. Am început cu Poarta 1, însă lucrările vor continua. Și într-un an, imaginea Porții 1 va fi întregită și de clădirea privată la care se lucrează, vom avea iluminat public. Vom organiza și un concurs internațional ca să transformăn zona într-una atractivă pentru turiști și constănțeni" a declarat primarul Decebal Făgădău. 


Edilul a menționat că a mers la târgul Exporeal de la Munchen, unde Constanța a avut un stand. 

”Investitorii s-au arătat interesați de standul Constanței. Trebuie să avem curaj și să mergem pentru a arăta investitorilor ceea ce avem" a mai adăugat primarul Constanței. 

"În cadrul târgului a fost și o zi dedicată României. S-a vorbit despre dezvoltare și creșterea gradului de bunăstare a populației. Portul Constanța a fost alături de noi și a transmis că este o poartă dintre est și vest. Am lansat,  la acest târg, o platformă de investiții a municipiului Constanța. Investitorii vor găsi pe această platformă cityinvest informații care i-ar interesa privind viitoarele investiții", a mai spus Decebal Făgădău.


Acesta a adăugat că investitorii au apreciat că i-au vazut împreună pe primarul municipiului și directorul general al Portului Constanța. 

”Un concern german va deschide în Constanța un punct important”, a anunțat primarul Făgădău. ”Anul viitor, prezența Constanței la acest târg Exporeal va fi și mai mare. Să ieșim și să ne promovăm orașul" a promis Decebal Făgădău. 

”Platforma cityinvest.ro este destinată investitorilor. Pe această platformă vor fi urcat proiecte din municipiul Constanța care au nevoie de investitori” - a mai precizat edilul. 

La rândul său,  directorul CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi, a anunțat că în anul 2019 două nave de croazieră maritime și-au anunțat intrarea în Portul Constanța, iar în anul 2020 - opt nave de croazieră vor avea escală în portul Constanța. 

"Suntem optimiști în ceea ce privește dezvoltarea Portului Constanța" a anunțat Dan Nicolae Tivilichi care a precizat că un proiect nou care va fi dezvoltat este cooperarea cu alte orașe port, cum ar fi Batumi din Georgia. 

Directorul general al CN APM Constanța a transmis că, până sfârșitul anului, Portul Constanța va intra în topul primelor 10 porturi din Europa. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpăna, gazda conferinţei “Creştem România BIO”

19 Jul 2019 361

Conferință Balcanică de Fizică Aplicată, la Constanța

18 Jul 2019 349

Simona Halep, campioană la Wimbledon Gică Hagi - „Pentru mine, e un geniu!”

14 Jul 2019 840

Gică Hagi, Vlad Achim şi Alexandru Măţan au prefaţat meciul FC Viitorul - Dinamo, de luni, de la Ovidiu (galerie foto + video)

14 Jul 2019 977

Șeful Statului Major al Apărării, la reuniunea de la New York

09 Jul 2019 421

Stelian Ion, deputat de Constanţa - „Aceasta este echipa cu care, practic, USR va câştiga alegerile locale în 2020“ (galerie foto)

06 Jul 2019 1366

Lucrările celei de-a V-a ediții a Conferinței Internaționale Religie-Cunoaștere-Societate, desfășurate la Constanța (galerie foto)

04 Jul 2019 516

LIVE VIDEO Conferinţă de presă la Farul Constanţa. Antrenorul Ianis Zicu, prezentat oficial (galerie foto)

03 Jul 2019 1731

Remus Negoi, candidat unic pentru preşedinţia USR Constanţa

29 Jun 2019 1057

Cum putem combate fake news pentru dreptul de a primi informații corecte? Dezbatere, organizată la București

24 Jun 2019 542

Alegeri în ultima zi a lunii iunie Remus Negoi şi Ciprian Ciopa, primii candidaţi pentru preşedinţia USR Constanţa

22 Jun 2019 711

LIVE VIDEO Despre viitorul SSC Farul Constanţa. Conferinţă de presă Decebal Făgădău, Horia Ţuţuianu, Ciprian Marica şi Lorand Balint (galerie foto+video)

20 Jun 2019 2554

PSD Constanța îl susține pe Felix Stroe la funcţia de Secretar General al Partidului Social Democrat (galerie foto)

19 Jun 2019 1474

Generalul Nicolae-Ionel Ciucă, șeful Statului Major al Apărării, prezent la „Black Sea and Balkans Security Forum” desfășurat la Mamaia

14 Jun 2019 623

Șeful Statului Major al Apărării al Forțelor Armate Italiene, prezent la „Black Sea and Balkans Security Forum” desfășurat la Mamaia

14 Jun 2019 569