Stiri calde

Directorul CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi, și primarul Decebal Făgădau despre proiectele realizate în comun

Directorul general al CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi și primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău susțin astăzi o conferință de presă la sediul CN APM Constanța.   

"Motivul conferinței este reprezentat de lucrările comune realizate în cadrul proiectului Civitas Portis. Am început cu Poarta 1, însă lucrările vor continua. Și într-un an, imaginea Porții 1 va fi întregită și de clădirea privată la care se lucrează, vom avea iluminat public. Vom organiza și un concurs internațional ca să transformăn zona într-una atractivă pentru turiști și constănțeni" a declarat primarul Decebal Făgădău. 


Edilul a menționat că a mers la târgul Exporeal de la Munchen, unde Constanța a avut un stand. 

”Investitorii s-au arătat interesați de standul Constanței. Trebuie să avem curaj și să mergem pentru a arăta investitorilor ceea ce avem" a mai adăugat primarul Constanței. 

"În cadrul târgului a fost și o zi dedicată României. S-a vorbit despre dezvoltare și creșterea gradului de bunăstare a populației. Portul Constanța a fost alături de noi și a transmis că este o poartă dintre est și vest. Am lansat,  la acest târg, o platformă de investiții a municipiului Constanța. Investitorii vor găsi pe această platformă cityinvest informații care i-ar interesa privind viitoarele investiții", a mai spus Decebal Făgădău.


Acesta a adăugat că investitorii au apreciat că i-au vazut împreună pe primarul municipiului și directorul general al Portului Constanța. 

”Un concern german va deschide în Constanța un punct important”, a anunțat primarul Făgădău. ”Anul viitor, prezența Constanței la acest târg Exporeal va fi și mai mare. Să ieșim și să ne promovăm orașul" a promis Decebal Făgădău. 

”Platforma cityinvest.ro este destinată investitorilor. Pe această platformă vor fi urcat proiecte din municipiul Constanța care au nevoie de investitori” - a mai precizat edilul. 

La rândul său,  directorul CN APM Constanța, Dan Nicolae Tivilichi, a anunțat că în anul 2019 două nave de croazieră maritime și-au anunțat intrarea în Portul Constanța, iar în anul 2020 - opt nave de croazieră vor avea escală în portul Constanța. 

"Suntem optimiști în ceea ce privește dezvoltarea Portului Constanța" a anunțat Dan Nicolae Tivilichi care a precizat că un proiect nou care va fi dezvoltat este cooperarea cu alte orașe port, cum ar fi Batumi din Georgia. 

Directorul general al CN APM Constanța a transmis că, până sfârșitul anului, Portul Constanța va intra în topul primelor 10 porturi din Europa. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

GPeC SUMMIT își anunță startul pe 4-5 noiembrie are loc evenimentul-cheie de E-Commerce și Digital Marketing al toamnei

13 Sep 2019 364

​Specialiști din toată Europa, prezenți la Conferința Internațională de Arheologie Aeriană de la Constanța

13 Sep 2019 334

Conferința internațională a Grupului de cercetare a arheologiei aeriene, la Muzeul de Istorie Constanța

10 Sep 2019 435

Conferință Internațională de Arheologie Aeriană, la Constanța

09 Sep 2019 465

Mâine are loc deschiderea Oficiului Teritorial Sud-Est al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate

03 Sep 2019 521

LIVE TEXTBarna a ales să își lanseze candidatura la Constanța, județul unde USR Plus a câștigat europarlamentarele (galerie foto)

27 Aug 2019 800

Conferinţa judeţeană a PSD Constanţa are loc la Centrul pentru Tineret „Jean Constantin“. Lista candidaturilor, deschisă

27 Aug 2019 1288

Eveniment transmis la nivel global Gala OSS Fighters 4 şi filmul „Back2Back“ fac senzaţie, joi seară, la Mamaia (galerie foto)

21 Aug 2019 1483

Imagini de la eveniment Gala OSS Fighters 4, de la Mamaia, gata de start. Luptători și membri ai echipei filmului "Back2Back", în prim plan (galerie foto)

20 Aug 2019 1286

Primăria Constanța, conferință privind creșterea calității actului administrativ

12 Aug 2019 453

CJ Tulcea, strategie de dezvoltare teritorială pentru 2021-2027 „Soluţii moderne, viabile, în sprijinul cetăţeanului”

07 Aug 2019 353

Decebal Făgădău (PSD) - „La Constanța, plecăm în alegerile prezidențiale de pe locul trei. Firește, ne propunem o evoluție“

01 Aug 2019 1040

Senatorul Ion Popa, preşedintele ALDE Constanța, declaraţii referitoare la voturile din şedinţa CJC de ieri

31 Jul 2019 704

Gabriel Leş, ministrul Apărării Naţionale, conferinţă la ANMB (galerie foto)

26 Jul 2019 543

UPDATE Cum arată echipa lui Făgădău de la PSD (galerie foto)

25 Jul 2019 2239