Cristian Tabara, cercetat pentru viol

Pe numele lui Cristian Tabără există un dosar penal, bazat pe plângerea depusă de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia dintre fostele lui iubite. Jurnalistul neagă vehement acuzaţia.
"În dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti desfăşoară acte premergătoare începerii urmăririi penale împotriva numitului Tabără Cristian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupra unui minor, faptă prevăzută de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal", a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului, procuror Alexandra Lăncrănjan, potrivit evz.ro.

Contactat telefonic, Cristian Tabără a declarat: "Nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie".

"Nu vă putem oferi mai multe date, întrucât e vorba despre o anchetă în curs. În astfel de situaţii, în care nu vorbim despre un act sexual normal, consumat, legiştii nu pot furniza probe certe. Copilul a fost audiat însă de un ofiţer judiciarist, a fost consultat un psiholog şi, în opinia acestora, nu are un comportament disimulat. De aceea, dosarul a ajuns de la Secţia 9 Poliţie la Parchet. În toate cazurile de acest fel, e greu să strângi probe atât în favoarea presupusei victime, cât şi în favoarea celui acuzat de comiterea faptelor", au explicat surse din rândul anchetatorilor.

Plângerea a fost depusă de fetiţa în vârstă de 12 ani, care a mers la poliţie însoţită de mama sa, o fostă iubită a lui Tabără.

"Copilul a descris în amănunt faptele care ar fi fost comise cu mai mult timp în urmă. În astfel de cazuri, ancheta merge mai departe, deoarece fiind vorba despre un copil ale cărui mărturii par credibile, nici retragerea plângerii nu înlătură răspunderea penală", au conchis sursele citate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congresul bate la uşă Cine sunt susţinătorii lui Orban, ai lui Buşoi şi ai lui Predoiu de la Constanţa?

10 May 2017 4772

Răsplătiţi de municipalitate Cei mai buni elevi din Mangalia vor pleca în tabere, la munte

08 Aug 2014 2424

Proiect al Primăriei Mangalia Elevii merituoşi merg în tabere gratuite, în vacanţă

07 Aug 2014 2078

Tabăra tinerelor talente, la Costineşti

16 Jul 2014 2297