Stiri calde

Decrete de decorare, semnate de Klaus Iohannis. Cine a primit distincţii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 18 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 80 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru serviciile militare importante aduse României de personalul unității, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Ofițer cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Totodată, Klaus Iohannis, a semnat marți, decretul de decorare a lui Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

În semn de apreciere pentru contribuția importantă la restaurarea orgilor din România, pentru dezvoltarea învățământului vocațional şi profesional în acest domeniu, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria E „Patrimoniul cultural național”, domnului Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

Președintele României a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, atât în țară, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Comandor, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Klaus Iohannis se va pronunţa la începutul săptămânii viitoare cu privire la remanierea guvernamentală cerută de premier

21 Apr 2019 249

Decrete semnate de Klaus Iohannis. Ce legi a promulgat președintele

19 Apr 2019 454

Klaus Iohannis a trimis Parlamentului spre reexaminare Legea privind investigarea infracțiunilor din justiție

19 Apr 2019 301

Decretul privind eliberarea din funcția de procuror general al PÎCCJ a lui Augustin Lazar, semnată de președintele Iohannis

19 Apr 2019 267

Klaus Iohannis a sesizat CCR asupra Legii pentru elaborarea și actualizarea Strategiei naționale pe termen lung „România 2040”

18 Apr 2019 263

Decrete semnate de Klaus Iohannis. Ce legi au fost promulgate

18 Apr 2019 263

Iulius Filip, disident anticomunist şi fost deţinut politic, a primit Crucea Națională „Serviciul Credincios”

18 Apr 2019 390

​Preşedintele Klaus Iohannis „Prima mea impresie este că această remaniere guvernamentală se face pentru ca lucrurile să meargă mai prost”

18 Apr 2019 402

Surse. CSM a aprobat cererea de pensionare depusă de procurorul general Augustin Lazăr

18 Apr 2019 332

Viorica Dăncilă a transmis președintelui propunerile de numire a noilor membri ai Guvernului

17 Apr 2019 390

UPDATE. Parlamentul a adoptat proiectul de hotărâre privind solicitarea preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la organizarea unui referendum naţional consultativ

17 Apr 2019 261

Ce a spus președintele Iohannis despre cazul copilului care și-a pierdut viața după ce a căzut în fosa septică din curtea unei școli

16 Apr 2019 352

Ceremonie de decorare Delegaţia Spitalului Judeţean Constanţa, alături de Preşedintele Klaus Iohannis

16 Apr 2019 3366

Președintele Iohannis „Este revoltător că ministrul Sănătăţii a pornit o campanie mai degrabă de imagine decât una de informare prin spitalele din ţară”

16 Apr 2019 1246

Klaus Iohannis, chemat în Parlament pe tema referendumului

16 Apr 2019 291