Stiri calde

Decrete de decorare, semnate de Klaus Iohannis. Cine a primit distincţii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 18 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Astfel, cu prilejul aniversării a 80 de ani de la înființare, în semn de apreciere pentru serviciile militare importante aduse României de personalul unității, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Ofițer cu însemn pentru militari, de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 85 comunicații aero și informatică „General Doroftei Ghermănescu”.

Totodată, Klaus Iohannis, a semnat marți, decretul de decorare a lui Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

În semn de apreciere pentru contribuția importantă la restaurarea orgilor din România, pentru dezvoltarea învățământului vocațional şi profesional în acest domeniu, Președintele României a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofițer, categoria E „Patrimoniul cultural național”, domnului Ernst Leonhardt, Președintele Fundației elvețiene pentru orgile din România.

Președintele României a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, atât în țară, cât și în teatrele de operații, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” din Divizia 2 Infanterie „Getica”.

De asemenea, Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 septembrie a.c., decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.

Astfel, în semn de apreciere pentru contribuția importantă și rezultatele remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea cu responsabilitate a misiunilor încredințate, Președintele României a conferit Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Comandor, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Centrului 89 strategic de comunicații și informatică.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce decrete a semnat astăzi Preşedintele României, Klaus Iohannis

16 Jan 2019 62

Preşedintele Klaus Iohannis susține că Guvernul Marii Britanii trebuie să îşi clarifice poziţia, după ce Parlamentul de la Londra a respins acordul privind Brexit-ul

16 Jan 2019 169

Președintele Klaus Iohannis cere Guvernului găsirea de soluții la legea recursului compensatoriu

16 Jan 2019 147

Klaus Iohannis "Să dăm culturii în acest an o acţiune concertată, coerentă, în favoarea lecturii şi a cărţii"

15 Jan 2019 176

Preşedintele Sloveniei, primit cu onoruri militare la Palatul Cotroceni

15 Jan 2019 200

Lia Olguţa Vasilescu susține că social-democraţii se aşteptau ca preşedintele Klaus Iohannis să refuze din nou să o numească ministru

14 Jan 2019 204

Ce spune președintele Iohannis despre contestarea în contencios a decretului privind prelungirea mandatului generalului Nicolae Ciucă la şefia Statului Major al Apărării

14 Jan 2019 277

Ce a declarat preşedintele Klaus Iohannis despre numirea Adinei Florea la şefia DNA

14 Jan 2019 303

Propunerile pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale Mircea Drăghici şi Olguţa Vasilescu vor fi refuzate din nou de președintele României

14 Jan 2019 206

Klaus Iohannis, întrevedere cu președintele Republicii Slovenia, Borut Pahor

14 Jan 2019 218

Unde a petrecut Klaus Iohannis un final de săptămână relaxant

13 Jan 2019 289

Conferinţă Junker-Iohannis "Suntem bine pregătiţi pentru o perioadă dificilă, dar interesantă"

11 Jan 2019 280

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, se întâlneşte astăzi cu preşedintele şi cu premierul României

11 Jan 2019 267

Revista presei locale

11 Jan 2019 413

La sfârşitul lunii mai, Papa Francisc vine în România

10 Jan 2019 240