Elena Udrea, un nou mesaj prin echipa de comunicare „Nu ar fi deloc surprinzător ca acuzațiile aduse la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate”

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a transmis pe contul său de Facebook că „nu ar fi deloc surprinzător ca acuzațiile aduse la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate”.

„Avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea – Koveşi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituţiilor importante din România şi punerea pe poziţii a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul şi acum avem cazul ANI. Urmează Senatul – cu dosare, dacă nu se reuşeşte prin aritmetică parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul şi şefului Camerei Deputaţilor”, se mai menționează pe contul ei de Facebook.

De asemenea, echipa de comunicare a ţinut să precizeze că „Udrea nu îl cunoaşte foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale”.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima reacție a iubitului Elenei Udrea după condamnarea acesteia la închisoare. "Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?"

11 Apr 2022 2062

Primul top politic din 2016

03 Jan 2016 1824

Comunicat de presă CSM privind apărarea independenţei şi imparţialităţii procurorilor DNA şi a sistemului judiciar

29 Apr 2015 1226

Elena Udrea ameninţă cu dezvăluiri pe Facebook

30 Jan 2015 2290