Excursie la Canaraua Fetii pentru micii ecologişti

ONG Mare Nostrum a celebrat vinerea trecută Ziua Mondială a Mediului. În fiecare an, pe 6 iunie, oamenii din întreaga lume sărbătoresc natura, prin participarea la diverse acţiuni şi evenimente de prevenire, informare şi conştientizare asupra problemelor de ocrotire a mediului înconjurător. Tematica evenimentului organizat în Parcul Tăbăcăriei de Mare Nostrum a fost ”Marea în acvariu”. Elevii care au participat la acţiune au realizat acvarii din diverse materiale, precum plexiglas, pet-uri, carton, ce au reprezentat diverse peisaje marine invadate de deşeuri. Originalitatea elevilor de la Şcoala “Vasile Alecsandri” din comuna Corbu a determinat juriul să le acorde premiul întâi, astfel că ei se vor bucura acum de o excursie în Rezervaţia Canaraua Fetii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ocolul Silvic Băneasa Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publică a statului administrat de Ocolul Silvic Băneasa

23 Dec 2023 861

OCOLUL SILVIC BĂNEASA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru “Amenajamentul silvic al fondului forestier proprietate publică a statului administrat de Ocolul Silvic Băneasa”

20 Dec 2023 599

O specie nouă de insectă, descoperită în județul Constanța, denumită în onoarea Simonei Halep

20 Sep 2021 3351

Garda de Mediu Constanța. Primăria comunei Băneasa, sancționată cu 15.000 lei

26 May 2021 1246

APM Constanța anunță demararea proiectului „Luna Pădurii”. Ce rezervații forestiere sunt în județ

17 Mar 2021 1759

Cauți o oază de liniște și relaxare? Cele mai frumoase peşteri ale sihaştrilor din Dobrogea ar putea fi o alegere (galerie foto+video)

15 Aug 2020 3492