Federația Tinerilor din Constanța o susţine pe Ioana Bran, ca ministrul al tineretului și sportului

Ca urmare a unor informații vehiculate în mass-media de specialitate cu privire la schimbarea intempestivă a ministrului tineretului și sportului, Federația Tinerilor din Constanța consideră că în aceste circumstanțe și în actualul context socio-politic, ministrul Ioana Bran trebuie să-și continue mandatul.
            Doamna Ioana Bran a fost numită recent în funcția de ministru și acest lucru implică o activitate susținută de informare cu privire la problemele din domeniu. Federația Tinerilor din Constanța a avut mai multe întâlniri cu doamna ministru și a făcut cunoscute problemele pe care trebuie să le rezolve.
            “Federația Tinerilor din Constanța a avut până în acest moment o colaborare bună cu doamna ministru, colaborare care s-a bazat pe respectul față de lege și față de interesul public. O eventuală schimbare a acesteia cu o altă persoană, sportiv recunoscut la nivel internațional, nu va reprezenta decât o vătămare a intereselor tinerilor și o întârziere/blocare a proiectelor deja începute. Nu ar trebui schimbat ministrul dintr-un moft.” a declarat președintele Federației Tinerilor din Constanța, Alexandru Bajdechi.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Imagini de la eveniment Seminarul „Rolul familiei în dezvoltarea și educația tinerilor- experiențe de bună practică în apărarea drepturilor copiilor“, găzduit la Cumpăna (GALERIE FOTO+VIDEO)

30 Sep 2022 1693

Cazul care a făcut înconjurul țării! Tribunalul Constanța a motivat decizia prin care a suspendat exmatricularea celor 45 de studenți de la Facultatea de Drept (document)

27 May 2021 4503

S-au înmulţit contestatarii defilării de Ziua oraşului. Unde pot petrece totuşi constănţenii de ziua lor?!

21 May 2018 2690

Federația Tinerilor din Constanța trage un semnal Ziua Constanței sărbătorită în stil nord-coreean

19 May 2018 2503

Federaţia Tinerilor caută nod în papură Centrul „Jean Constantin“ este în administrarea directă a Consiliului Judeţean

02 Mar 2017 4526

Ce au solicitat viitorului Guvern tineri din Constanța și Bacău. Este vizat un minister

02 Jan 2017 2247

Federaţia Tinerilor din Constanţa s-a întâlnit cu conducerea Consiliului Judeţean Constanţa

18 Jul 2016 2351

Campionatul National de Oina pe Plaja pentru fete

07 Aug 2014 2576