Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, CONDAMNAT

Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu“, fiul lui Ionel Manafu, fostul director al aeroportului, a fost condamnat, azi, de Tribunalul Constanţa, pentru trafic de droguri.

El a primit pedeapsa finală de
doi ani şi opt luni de închisoare. Instanţa i-a interzis dreptul de a se afla în cluburile şi barurile aflate pe litoralul românesc al Mării Negre.

Judecaţi în prezenta cauză, Stela Dumitrescu a primit 3,6 ani iar Cristian Dumitru Vîrlan s-a ales cu 2,6 ani. Pedepsele nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa.

Amintim că atât Octavian Manafu cât şi cele trei persoane anterior precizate au fost cercetaţi şi trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa.

Conform magistraţilor, cele patru persoane ar fi comercializat canabis şi ecstasy în cluburile de pe litoral.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Control judiciar modificat pentru Octavian Manafu, fost controlor de trafic aerian

11 Sep 2015 1959

Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu rămâne sub control judiciar

23 Jul 2015 1815

Octavian Manafu rămâne în spatele gratiilor

22 Jan 2015 2097

Cercetat pentru trafic de canabis şi ecstasy Fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, primul termen la Tribunalul Constanţa

20 Jan 2015 1730

Fiul fostului director al Aeroportului „Mihail Kogălniceanu“ Octavian Manafu a fost trimis în judecată de DIICOT Constanţa

19 Jan 2015 2038