Îl frământă problemele oamenilor Tusac şi-a făcut comunicat şi se laudă că vine la muncă deşi este demis

Pe toată perioada scursă de la demiterea sa abuzivă de către prefectul judeţului Constanţa, primarul Mihai Claudiu Tusac a continuat să vină la birou pentru a rezolva cea mai stringentă problemă a cetăţenilor municipiului Mangalia: problema furnizării căldurii pentru populaţie. După întâlnirea cu reprezentantul firmei furnizoare a agentului termic de luni seara, şeful administraţiei locale a promis că va rezolva problema şi cetăţenii vor beneficia de program non-stop de furnizare a căldurii şi a apei calde.

Astăzi, primarul Mihai Claudiu Tusac a avut o nouă întâlnire cu conducerea Petromidia Năvodari şi vestea bună este că din această seară de vineri, 25 noiembrie, locuitorii municipiului Mangalia au căldură în locuinţe 24 de ore din 24: 'Nu pot să uit nicio secundă că oamenii m-au votat. Nu pot sta la cheremul unui prefect care dă în fiecare zi câte un ordin abuziv. Oamenii trebuie să aibă căldură în case tot timpul, nu numai câteva ore pe zi'.

'Dacă locuitorii Mangaliei au căldură, acest lucru se datorează în primul rând şi aproape exclusiv primarului Mihai Claudiu Tusac', a declarat aseară, într-o emisiune televizată, consilierul Constantin Filimon, chiar după demiterea sa abuzivă din funcţia de viceprimar de către acelaşi prefect.

Din acest moment putem spune că se revine la normalitate în Mangalia. 13 din cei 19 consilieri locali au înţeles gravitatea situaţiei şi au strâns rândurile în jurul primarului demis abuziv, formând astfel o majoritate care va veghea la respectarea şi îndeplinierea nevoilor cetăţenilor. 'Avem nevoie de sprijinul Consiliului Local Mangalia, al consilierilor care vor să muncească pentru binele acestui oraş şi al cetăţenilor lui, astfel încât să transformăm datoria Guvernului către societatea furnizoare de căldură (SC Callatis Therm SA - n.r.) într-un credit bancar, care să fie plătit eşalonat. Doar în acest fel vom evita pe viitor sincopele în furnizarea agentului termic şi putem asigura cetăţenilor confortul firesc pentru perioada de iarnă', a precizat primarul Mihai Claudiu Tusac.

Se revine la normalitate în Mangalia, Consiliul Local va lucra pentru continuarea proiectelor aflate în desfăşurare la momentul demiterii abuzive a primarului Mihai Claudiu Tusac, iar cetăţenii vor avea căldură non-stop în această iarnă.

Încercările disperate ale Prefectului Judeţului Constanţa, Iorga Palaz, de a bloca activitatea oraşului Mangalia, de a obţine controlul asupra Consiliul Local Mangalia, prin hotărârile luate în ultimele zile, s-au soldat cu un eşec.

Dep. Mass-media

Sursa: Agerpres.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAJA Constanța anunță Se oprește apa în zona centrală!

18 Jul 2023 3136

E-Distribuție Dobrogea Se întrerupe curentul în Medgidia, Năvodari, Mereni și Aliman. Iată cine este afectat

18 Jul 2023 1140

Report de peste 3 milioane de euro la Joker şi de peste 1 milion de euro la 6/49, la tragerile de duminică

08 Sep 2019 1883

Asociația Elevilor din Constanța solicită demiterea ministrului Valer-Daniel Breaz pentru dezinformare

08 Sep 2019 2132

Doliu printre camarazii de pe Fregata „Regina Maria“

14 Jul 2019 12913

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 2187

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 6236

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 2566

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 3723

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 2231

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 5451

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 4739

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 24188

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 5230

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 16945