Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a decedat! Anunțul Regelui Cioabă

Împăratul romilor de pretutindeni, Iulian Rădulescu, a murit, a anunțat Regele Cioabă.

”A trecut la Domnul în aceasta dimineață Împăratul Iulian Rădulescu. Dumnezeu să mângâie familia îndoliată” – acesta e mesajul cu care, Regele Cioabă a anunțat tragedia din rândul romilor.

Iulian Rădulescu (cunoscut ca "Rex Mundi" în cadrul lojii masonice Curcubeul de Cupru (iregulară) s-a născut în anul 1938. A absolvit la seral cursurile Grupului Școlar Agricol din cadrul penitenciarului Aiud, iar în 1999 și-a luat bacalaureatul la seral. În același an a devenit Doctor în limba romani în India, după care a absolvit cursurile la distanță de la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din București, obținând diploma de inginer în managementul companiilor în anul 2004.

Pe 9 august 1993 Iulian Rădulescu s-a autoproclamat ”Împăratul rromilor de pretutindeni” cu numele de Iulian I și a fost ”încoronat”. El este cel care a impus apelativul de ”rrom” în locul termenului consacrat de ”țigan”, pe care în considera rasist.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Primăria Murfatlar, contract de peste 720.000 de euro cu Sade Global SRL pentru Școala Gimnazială „Adrian V. Rădulescu“, din oraș (DOCUMENT)

21 Mar 2024 617

Iulian Rădulescu, director adjunct în DRDP Constanța, are două apartamente și o casă în Constanța și un teren agricol, la Crucea (DOCUMENTE)

16 Apr 2022 1989

Modificări în firma controlată de fostul șef APAPS Sud-Est, Constantin Rădulescu

30 Mar 2022 1510

Împăratul Iulian al II-lea al romilor a vorbit, la încoronare, despre educaţia copiilor

14 Jan 2017 2565