MAE atenționează Vrei să călătorești în Zambia?

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Zambia că există un potenţial pentru manifestări stradale, care ar putea avea loc în urma alegerilor generale (prezidenţiale, legislative, locale şi provinciale) de astăzi, atât în perioada anunţării rezultatelor, cât şi până la organizarea unui (posibil) al doilea tur de scrutin electoral.

Se recomandă evitarea, pe cât posibil, a locurilor de adunare cu densităţi mari de persoane şi care se pot constitui în manifestaţii de stradă violente.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecători eliberați din funcții, prin decrete semnate de Klaus Iohannis

04 Apr 2023 1185

15 februarie. Ziua Mondială a Hipopotamilor

15 Feb 2022 1205

17 noiembrie în istoria lumii Doi ani de la descoperirea primului caz de coronavirus. Ce alte evenimente au mai avut loc și pe cine aniversăm

17 Nov 2021 1261

Cerere în casătorie la Neversea! Cine sunt protagoniștii și ce răspuns a primit tânărul din partea iubitei (galerie foto)

04 Jul 2019 3666