Stiri calde

MAI. Apel umanitar pentru poliţistul SAS rănit grav cu sabia în misiune

Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițiștilor au inițiat un apel umanitar pentru a-l ajuta pe Ciprian Sfichi, polițistul de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava care a fost lovit, săptămâna trecută, în zona capului și a brațului.
 
"Ciprian a dovedit, până acum, că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.
Colegii, dar şi persoane care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!
Lupta pe care Ciprian o va duce în continuare va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești."
 
Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi vești despre starea de sănătate a polițistului SAS Suceava rănit grav în timpul unor percheziții. Unde va efectua tratamente de recuperare

20 Feb 2018 705

Vești bune despre polițistul atacat cu sabia în timpul unor percheziții. A ajuns la clinica de recuperare neuro-motorie din Reghin

22 Jan 2018 654

Poliţist de la SAS Suceava, atacat cu sabia la percheziţii

05 Dec 2017 1346