Minivacanța de Ziua Marinei Aglomerație de nedescris pe drumul spre stațiunile din sudul litoralului

Dornici de distracție, dar și să vadă anul acesta parada dedicată Zilei Marinei Române, mii de turiști au luat în acest weekend drumul litoralului. Așa se face că, inclusiv la această oră, traficul rutier către stațiunile din sudul litoralului este de-a dreptul infernal.
 
Sute de mașini se deplasează în coloană cu viteză minimă de la ieșire din Constanța către localitățile din sud, unde urmează să-și petreacă minivacanța. Cel  mai dificil punct al traseului spre relaxarea de la malul mării este, desigur, podul aflat în reabilitare de la Agigea.
 
Și reprezentanții Centrului InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General de Poliție spun că circulația pe DN 39 Constanța-Mangalia se desfășoară cu multă dificultate. Blocaje nu sunt însă numai la podul de la Agigea, ci și pe segmentul de drum dintre Agigea și Costinești.
 
Celor care vor să evite așteptarea în coloană pentru traversarea podului aflat în lucrări, polițiștii rutieri le recomandă încă o dată podul noul de la Agigea:
 

„Pentru a ocoli zona podului în lucru de la Agigea (situat pe DN39), conducătorii auto care vin de pe autostrada A4, pot să folosească noul pod. Astfel, înainte de ieşirea de pe autostrada A4 în DN39, aceștia se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 - Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord.

 

În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul sens giratoriu la a doua ieşire, după care se intră pe autostrada A4, pe pasarela peste DN39. “


Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție șoferi! Aglomerație pe Podul de la Ovidiu! (galerie foto+video)

06 Aug 2021 3394

Aglomerație pe podul de la Agigea. Turiștii continuă să vină în număr mare pe litoral

16 Aug 2016 3332

Pentru a ajunge în stațiuni Ministrul Transporturilor îi îndeamnă pe șoferi să circule pe podul nou de la Agigea

11 Aug 2016 1821

Aglomeraţie mare la ieşirea din Constanţa Trafic îngreunat între Lazu şi Agigea

12 Jun 2014 2190