Nu rataţi ultima seară! Balet, „Hades şi Persefona“ – o legendă de suflet şi Ionuţ Micu închid Caruselul COOLtural!

Ultima zi a Festivalului Verii 2016 – Caruselul COOLtural a fost gândită în mod special de organizatori, în aceeaşi formulă în care v-aţi obişnuit. Dans, teatru şi dans, şi muzică excelentă, diseară, de la ora 20.00, în Piaţeta Casino din Mamaia. Intrarea este liberă!
 
Seara se va deschide cu o Gală de balet, în care vor evolua solişti ai Operei Naţionale Bucureşti şi balerini din Constanţa, în coregrafia renumitei Stela Cocârlea.
 
Spectacolul-eveniment „Hades şi Persefona – o legendă despre tenebre şi lumină“, ce reinterpretează una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste ale lumii, realizat de studenţi şi profesori ai Facultăţii de Arte a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa, în regia prof.univ.dr. Daniela Hanţiu şi conf.univ.dr. Alina Cristea, vă provoacă la... emoţie, muzică excelentă şi dans aşa cum n-aţi mai văzut. Spectacolul a primit Premiul Juriului la Festivalul de Teatru Godot, din acest an, de la Bucureşti.
 
Seara se va încheia cu magistralul concert al lui Ionuţ Micu & White Nights Band, un regal auditiv pentru toate gusturile şi vârstele. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Muzică populară românească şi teatru, în ultimul weekend al Caruselului COOLtural

31 Aug 2016 2182

Caruselul COOLtural îi poartă pe constănţeni şi turişti pe un drum al distracţiei

20 Aug 2016 2071

Caruselul Cooltural, expoziție în memoria lui Virgil Coman

17 Aug 2016 1996