Stiri calde

Preşedintele ALDE Constanţa, către şefii PSD Constanţa - "Minciuna are picioare scurte"


ALDE a susţinut o conferinţă de presă la care au participat Bogdan Tănase, preşedintele tineretului ALDE, alături de Ioan Popa, preşedintele filialei judeţene şi Gabriel Daraban, preşedintele filialei municipale.

"M-am deplasat in localitatile unde nu erau organizatii. Ne apropiem de finalul acestei etape organizatorice. la inceputul campaniei vom avea organizatii in toate localitatile din judet. Mergand prin judet si intalnindu-ma cu oameni din ALDE si nu numai, am constatat cateva lucruri care ma ingrijoreaza. Nu m-au surprins pentru ca sunt lucruri care le intuiam, le cunosteam din activitatea politica din trecut. Vreau sa va spun ca aproape toti colegii mei mi-au semnalat ca judetul Constanta ca PSD are alianta cu toata lumea, mai putin cu ALDE. ma refer la activitate politica si in consilii locale. Am constatat cu dezamagire mare ca la nivelul consiliului judetean vicepresedintele fost alde inca e sustinut in functie de PSD. am semnalat situatia de la Mereni, încă nerezolvata. de asemenea, este vorba de consolii locale unde majoritatile functioneaza cu alte partide, nu cu ALDE. Exista majoritate PSD-PNL sau PSD-PMP. nu mai vorbim de alte chestiuni care tin de minima comunicare. Eu nu am nicio comunicare cu sefii de la PSD constanta. Sunt foarte realist. dansii sunt in alta zona. Sunt mult mai influenti, au la dispozitie toate structurile din judet, bani multi. nu ma compar eu cu dansii. exista o alianta de guvernare, si ma gandeam ca exista o minima de comunicare la nivel judetean. La Consiliul Local Constanta este alianta PSD-PMP. PNL este implicat in toate structurile guvernamentale din teritoriu. Aş vrea sa ii rog pe liderii PSD cand se duc la Bucuresti si sunt intrebati de cum functioneaza alianta la nivel de judet sa fie sinceri. Minciuna are picioare scurte", a spus Ioan Popa.


De asemenea, pe listele pentru europarlamentare se află şi Gabriel Daraban şi Bogdan Tănase, iar ALDE işi asuma un procent de 15% pentru alegerile din luna mai.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scrisoarea deschisă a unei femei din Constanța către parlamentari. Părinții acesteia, uciși de un bărbat eliberat prin recursul compensatoriu

15 Oct 2019 5704

Călin Popescu Tăriceanu nu spune nu postului de premier

12 Oct 2019 710

Care sunt forţele politice implicate Astăzi se va dezbate şi vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

10 Oct 2019 887

Senatorul Chiţac dezminte că s-ar înscrie în ALDE

10 Oct 2019 303

Raportul Curţii de Conturi De ce nu vrea Consiliul Judeţean să recupereze banii de la Nicuşor Constantinescu şi de la televiziunea de casă a PSD? (document)

10 Oct 2019 947

Călin Popescu-Tăriceanu ​"Moţiunea de cenzură va trece"

09 Oct 2019 372

Cine este propunerea lui Victor Ponta pentru funcția de premier

07 Oct 2019 632

Profil de candidat - Mircea Diaconu, candidat la alegerile prezidențiale 2019

04 Oct 2019 479

Călin Popescu-Tăriceanu „ALDE a semnat moţiunea de cenzură; nu vom intra la guvernare”

01 Oct 2019 409

UPDATE Opoziția a depus moțiunea de cenzură, la Parlament

01 Oct 2019 449

Tăriceanu a reacţionat. Ce spune liderul ALDE despre respingerea Rovanei Plumb

30 Sep 2019 398

USR solicită aprobarea de urgenţă a modificărilor legislative privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin

24 Sep 2019 280

Mircea Diaconu și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale

21 Sep 2019 544

Banias şi-a recâştigat mandatul de ales. Preşedintele ALDE Constanţa - „Nu mai avem consilieri judeţeni. Acei oameni se reprezintă pe ei sau pe patronii lor!“

18 Sep 2019 1125

Doi ani de procese. Fratele deputatului Banias se întoarce în Consiliul Judeţean Constanţa

17 Sep 2019 1357