Primarul Cumpăna, Mariana Gâju, a obţinut premiul „Politicianul Anului” (galerie foto)

A doua ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a avut loc ieri, la Ateneul Român din Bucureşti. Evenimentul, organizat de către Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România, a celebrat Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social în anul 2014.

Pentru cele 18 premii care s-au decernat la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială au fost nominalizate 599 de persoane. În etapa de vot online s-au înregistrat 105.146 de voturi pentru persoanele nominalizate.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială au fost prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei a fost maestrul Gheorghe Zamfir.

Doamna primar Mariana Gâju a fost însoţită atât de asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, dar şi de către asistenţii sociali înscrişi în Sucursala Teritorială Constanţa -Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali.

Un loc important a fost ocupat de doamna inspector Marcela Avram din cadrul SPAS Cumpăna, care a fost nominalizată la categoria „Asistentul Social din domeniul combaterii discriminării/minorităţi” care a primit “Diploma de Excelenţă”.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doamna Mariana Gâju, Primarul comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, a primit premiul „Politicianul Anului“ 18 Martie 2015

18 Mar 2015 989

Primarul Mariana Gâju, propusă „politicianul anului“. Comuna Cumpăna, trei nominalizări la Gala Excelenței în Asistența Socială

17 Feb 2015 4077