Stiri calde

Pro România, filială la Constanţa în cabinetul parlamentar a lui Mircea Banias. Care este obiectivul noii formațiuni politice

Pro România a primit astăzi personalitate juridică, iar primul obiectiv major îl reprezintă europarlamentarele din 2019. Anunţul a fost făcut într-o postare pe Facebook, de deputatul Daniel Constantin, fondator al noului partid, alături de Victor Ponta şi Sorin Cîmpeanu.

Pro România este reprezentat la Constanţa de deputatul Mircea Banias, care a fost nevoit să părăsească anul trecut ALDE, alături de Daniel Constantin. Cel mai probabil, deputatul îşi va lua în următoarea perioadă titulatura de preşedinte interimar, până la organizarea alegerilor în cadrul formaţiunii.

Sediul partidului Pro România de la Constanţa va funcţiona pe strada Mircea cel Bătrân, aproape de intersecția cu bulevardul Mamaia, acolo se află cabinetul parlamentar a lui Mircea Banias.

Contactat telefonic, deputatul Mircea Banias a declarat pentru ZIUA de Constanța că se bucură că în sfârșit au fost depășite toate barierele, deoarece au fost mai multe contestații nefondate.
 

”Multă lume se teme de partidul acesta și au încercat să îi bage bețe în roate. Eu sunt convins că va fi un partid de succes și prin calitatea oamenilor pe care îi are și îi va avea în cotinuare va avea un cuvânt de spus în viața politică românească. La Constanța avem semnale că sunt mulți care vor să se înscrie în partid. În perioada următoare vom face și o conferință la care vor veni și Victor Ponta și Daniel Constantin și noii colegi din Constanța care se vor înscrie în partid. Avem semnale și din partea aunor aleși locali care vor să se înscrie în partid dar aici este o problemă. Eu personal i-am sfătuit să nu își pună în pericol mandatele pentru că oamenii i-au ales să îi reprezinte indiferent de partidul din care fac parte. Sunt și aleșio locali care au spus că nu îi interesează și cu riscul să își piardă mandatele se vor înscrie în partid” - a declarat pentru ZIUA de Constanța, deputatul Mircea Banias.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mircea Banias și-a pierdut funcția din Comisia Parlamentară. Alți șase membri, sancționați de liderul PRO România

05 Nov 2019 895

În statutul partidului nu există noţiunea de „excludere“ A votat cabinetul Orban. Deputatul Banias îşi pierde toate funcţiile din Pro România

05 Nov 2019 1011

Președintele PRO România Constanța cere reînființarea Serviciului Maritim

31 Oct 2019 815

Banias şi-a recâştigat mandatul de ales. Preşedintele ALDE Constanţa - „Nu mai avem consilieri judeţeni. Acei oameni se reprezintă pe ei sau pe patronii lor!“

18 Sep 2019 1253

Doi ani de procese. Fratele deputatului Banias se întoarce în Consiliul Judeţean Constanţa

17 Sep 2019 1462

Achitări în Dosarul „Portul”! Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, decizie definitivă după 8 ani

15 Jul 2019 3712

Mircea Banias, președinte Pro România Constanța - ”Este o bucurie moderată și avem speranță că avem de la ce să plecăm„

26 May 2019 523

PRO România se extinde. Astăzi a fost înființat PRO Romania Lumina, județul Constanța

10 May 2019 777

Pro România Constanţa începe campania pentru europarlamentare. Mircea Dobre şi Mircea Banias, în conferinţă de presă (galerie foto)

01 Mar 2019 1473

Deputatul Mircea Dobre, ales trezorier al Pro România. Mircea Banias coordonează departamentul de transporturi

08 Nov 2018 1007

Cine sunt noii administratori ai societăţii Euro Shipping Services SRL

22 Aug 2018 918

Se pregăteşte un nou partid politic. Va face parte Mircea Banias din noua formaţiune politică? Ce spune deputatul

18 May 2017 1901

Andrei Gerea, vicepreşedintele ALDE, ajunge, astăzi, la Constanţa

12 May 2017 2676

Ironia sorţii! Deputatul Mircea Banias, donaţie pentru ALDE. Între timp, a fost exclus din partid!

06 May 2017 3395

Fraţii Banias, excluşi din ALDE

04 May 2017 3239