PNL Constanța pierde un parlamentar. Deputatul Bogdan Bola a demisionat din partid

⦁ Deputatul constănțean afirmă că nu poate fi părtaș la o guvernare a liberalilor alături de PSD
⦁ Bola face parte din grupul parlamentarilor care îl susțin pe Ludovic Orban și cel mai probabil va înființa organizația de pe plan local a viitorului partid bazat pe ideologia liberală și valorile creștine
⦁ Acesta a candidat pe listele PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2020, alături de colegii săi Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu și Septimiu BourceanuDeputatul constănțean afirmă că nu poate fi părtaș la o guvernare a liberalilor alături de PSD.

„Să fiu părtaș la așa ceva? Niciodată! Dacă eram un simplu votant PNL, văzând direcția complet greșită de azi a partidului, aș fi spus doar că nu mai votez niciodată "săgeata"

Însă ca membru din anii '90 și deputat ales la alegerile de anul trecut, când am promis oamenilor o guvernare #FărăPSD, astăzi nu mai îmi rămâne nimic de făcut decât să îmi dau demisia din partidul al cărui soldat fidel am fost atâția ani de zile.

Actuala conducere a PNL a făcut ca toate promisiunile noastre să devină deșarte, iar oamenii, pe bună dreptate, ne reproșează azi că i-am mințit. Știu, știu textul, e pentru "binele românilor"...doar că românii ne-au arătat clar, prin vot, ce își doresc. Îmi cer iertare tuturor liberalilor, membri și simpatizanți, care azi se simt înșelați și că votul lor a fost irosit.

Probabil mi-ar fi fost mai bine și mai profitabil să rămân și să tac din gură, închizând ochii și astupându-mi urechile la construcția USL-istă de azi. Dar nu pot și nici nu vreau. Așa că, voi merge mai departe pe drumul meu, voi încerca să construiesc ceva bun și sănătos și astfel să nu mai fim nevoiți niciodată să ne cerem scuze pentru mizeria provocată de unii care ajung vremelnic în vârf", a anunțat deputatul constănțean.

Bola face parte din grupul parlamentarilor care îl susțin pe Ludovic Orban și cel mai probabil va înființa organizația de pe plan local a viitorului partid bazat pe ideologia liberală și valorile creștine.

Bogdan Bola a candidat pe listele PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2020, alături de colegii săi : Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu, în timp ce la Senat a câștigat mandatul, Septimiu Bourceanu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Deputatul constănțean Bogdan Bola a demisionat din grupul parlamentar PNL

ZIUA-n amiaza mare Revolta deputatului PNL Bogdan Bola -„Oamenii nu mai înțeleg nimic, ne înjură, încrederea în clasa politică s-a dus de râpă“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nicolae Ciucă, la ședința de investitură „Mai presus de orice orgoliu și orice adversitate politică, se află interesul românilor”

25 Nov 2021 734

Organizația județeană AUR dezminte o posibilă fuziune pe plan local cu formațiunea înregistrată de Dragnea

25 Nov 2021 731

Comunicat de presă spre clarificarea unor informații fake news răspândite în mediul online privind filiala AUR Constanța

24 Nov 2021 173

#DobrogeaDigitală Directorii Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” din Constanța (galerie foto)

24 Nov 2021 1371

Sorin Grindeanu a fost ales ca vicepremier din partea PSD

23 Nov 2021 1481

Florin Spătaru, propus pentru portofoliul Economiei. Ce funcție ocupă la Șantierele Navale Damen Mangalia

23 Nov 2021 2471

PSD și-a desemnat candidații pentru portofoliile de miniștri din viitorul guvern. Grindeanu, Firea și Rafila, pe listă

22 Nov 2021 1820

Ludovic Orban „Aproape sigur voi începe un nou proiect. Nu pot să fac doar opoziţie la acest elefant”

22 Nov 2021 772

Kelemen Hunor, președintele UDMR Guvernul va avea două ministere nou-înființate

21 Nov 2021 626

Nicolae Ciucă Programul de guvernare a fost finalizat în proporţie de 99,99%

20 Nov 2021 1917

Lucian Bode „A fost definitivat programul de guvernare. Mâine vom agrea acordul politic între PNL, PSD, UDMR şi minorităţi”

19 Nov 2021 1776

#DobrogeaDigitală Amintirile unui funcționar – o radiografie a oraşului Constanţa la 1878

19 Nov 2021 1991

#DobrogeaDigitală „În loc să li se împuie capetele, li se uşurează sufletele”

18 Nov 2021 1394

Eliminarea taxei discriminatorii pentru dobrogeni intră la vot în Camera Deputaților

18 Nov 2021 2334

Marcel Ciolacu propus pentru funcția de premier de Consiliul Politic Naţional al PSD

17 Nov 2021 365