PNL Constanța pierde un parlamentar. Deputatul Bogdan Bola a demisionat din partid

⦁ Deputatul constănțean afirmă că nu poate fi părtaș la o guvernare a liberalilor alături de PSD
⦁ Bola face parte din grupul parlamentarilor care îl susțin pe Ludovic Orban și cel mai probabil va înființa organizația de pe plan local a viitorului partid bazat pe ideologia liberală și valorile creștine
⦁ Acesta a candidat pe listele PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2020, alături de colegii săi Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu și Septimiu BourceanuDeputatul constănțean afirmă că nu poate fi părtaș la o guvernare a liberalilor alături de PSD.

„Să fiu părtaș la așa ceva? Niciodată! Dacă eram un simplu votant PNL, văzând direcția complet greșită de azi a partidului, aș fi spus doar că nu mai votez niciodată "săgeata"

Însă ca membru din anii '90 și deputat ales la alegerile de anul trecut, când am promis oamenilor o guvernare #FărăPSD, astăzi nu mai îmi rămâne nimic de făcut decât să îmi dau demisia din partidul al cărui soldat fidel am fost atâția ani de zile.

Actuala conducere a PNL a făcut ca toate promisiunile noastre să devină deșarte, iar oamenii, pe bună dreptate, ne reproșează azi că i-am mințit. Știu, știu textul, e pentru "binele românilor"...doar că românii ne-au arătat clar, prin vot, ce își doresc. Îmi cer iertare tuturor liberalilor, membri și simpatizanți, care azi se simt înșelați și că votul lor a fost irosit.

Probabil mi-ar fi fost mai bine și mai profitabil să rămân și să tac din gură, închizând ochii și astupându-mi urechile la construcția USL-istă de azi. Dar nu pot și nici nu vreau. Așa că, voi merge mai departe pe drumul meu, voi încerca să construiesc ceva bun și sănătos și astfel să nu mai fim nevoiți niciodată să ne cerem scuze pentru mizeria provocată de unii care ajung vremelnic în vârf", a anunțat deputatul constănțean.

Bola face parte din grupul parlamentarilor care îl susțin pe Ludovic Orban și cel mai probabil va înființa organizația de pe plan local a viitorului partid bazat pe ideologia liberală și valorile creștine.

Bogdan Bola a candidat pe listele PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 2020, alături de colegii săi : Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu, în timp ce la Senat a câștigat mandatul, Septimiu Bourceanu.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Deputatul constănțean Bogdan Bola a demisionat din grupul parlamentar PNL

ZIUA-n amiaza mare Revolta deputatului PNL Bogdan Bola -„Oamenii nu mai înțeleg nimic, ne înjură, încrederea în clasa politică s-a dus de râpă“
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Congres AUR. Liderii partidului s-au reunit la Alba Iulia

02 Dec 2022 23

Soții Evdochia și Dănuț Aelenei, aleși în structurile de conducere la Congresul extraordinar al partidului Alternativa Dreaptă

02 Dec 2022 632

Ministrul Apărării Naționale, mesaj de Ziua Națională a României „Actul de la 1 Decembrie 1918 rămâne pentru națiunea română, în ansamblul ei, simbolul unității“

01 Dec 2022 403

USR și Forța Dreptei atacă la CCR legea care limitează opțiunile ONG-urilor de contestare a actelor de urbanism

30 Nov 2022 533

Preşedintele Partidului Ecologist Român, Dănuţ Pop, trimis în judecată de DNA

29 Nov 2022 413

Proiectul de restaurare a Cetății Histria, cel mai vechi oraș de pe actualul teritoriu românesc, a fost pierdut! Ce explicații dau autoritățile județene? (DOCUMENTE)

29 Nov 2022 1373

Ministerul Afacerilor Externe co-organizează Reuniunea Liderilor de la München

26 Nov 2022 421

USR a depus proiecte de modificare a Codurilor penale pentru a preîntâmpina închiderea altor dosare penale

26 Nov 2022 678

#citeșteDobrogea Raionul Medgidia în primii ani ai regimului comunist

23 Nov 2022 1977

Vluisiti zboarî armâneșțî Militantul național-cultural, scriitorul și publicistul de origine aromână Nicolae Bațaria – 70 ani de la moarte(II

21 Nov 2022 877

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale invitat în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea de la Ora Guvernului pe tema pensiilor speciale

21 Nov 2022 499

Din 2024, USR vrea să revină la guvernare şi să dea noul premier!

20 Nov 2022 657

#Dobrogea144 Dr. Tatiana Odobescu, șef serviciu Muzeul de Arheologie Callatis, mesaj de Ziua Dobrogei

19 Nov 2022 909

Județul Constanța, în doliu! S-a stins din viață Paul Andreescu, fost deținut politic

18 Nov 2022 4412

Imagini de la eveniment Regal folcloric de Ziua Dobrogei (GALERIE FOTO +VIDEO)

14 Nov 2022 948