Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare

Comisia pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor va lucra online până la finalul actualei sesiuni parlamentare, pentru ca parlamentarii să se poată ocupa şi de campaniile electorale.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat o solicitare în acest sens din partea preşedintelui Comisiei pentru buget, deputatul PNL de Constanta, Bogdan Iulian Huţucă.

"Având în vedere contextul politic actual marcat de apropierea alegerilor locale şi europarlamentare, dar şi necesitatea adoptării prin lege a unor proiecte legislative, vă adresăm rugămintea de a aproba ca, în perioada rămasă până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, dezbaterile Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci să se desfăşoare cu prezenţă online. Acest mod de lucru va permite ca atât activitatea legislativă, cât şi cea desfăşurată în vederea alegerilor să se deruleze fără sincope", a susţinut Huţucă, în solicitare.

Biroul permanent a aprobat, de asemenea, ca şedinţele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor să se desfăşoare în format hibrid până la sfârşitul sesiunii parlamentare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bogdan Huțucă, deputat PNL Constanța "Se vor aloca mai mulți bani pentru investiții în cadrul celui mai curajos buget din ultimele decenii"

11 Feb 2021 2756

Social-democratul constănțean George Vișan este noul președinte al Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților

14 Oct 2020 3665

Huţucă - „FMI şi PNL vorbesc aceeaşi limbă în materie de lipsă de performanţă guvernamentală“

17 Mar 2018 1473

Expertiza României în domeniul reglementărilor legislative pe fiscalitate. Ştefan Mihu (PSD), în comisia Senatului României

15 Feb 2018 1688

O societate comercială şi mai multe familii din Constanţa, impozit majorat pentru proprietăţile lăsate în paragină

15 Dec 2017 2220

Proiectul iniţiat de Făgădău privind stingerea datoriilor către Polaris M Holding nu s-a mai discutat în comisia de specialitate

22 Sep 2017 3786

Şedinţa din Camera Deputaţilor pe tema conversiei creditelor în franci, anulată din lipsă de cvorum

28 Jan 2015 1343

Şedinţă de urgenţă a Comisiei pentru buget-finanţe din Camera Deputaţilor pe tema creditelor în franci elveţieni

18 Jan 2015 1062