Agonie şi extaz Radu Mazăre, de la Che Guevara şi James Bond, la cătuşele procurorilor (video)

 
De-a lungul timpului, Radu Mazăre a ieşit în evidenţă nu doar prin declaraţiile politice sau procentele record cu care a fost ales în fruntea Constanţei, ci şi prin ţinutele sale extravagante şi uneori controversate.
 
De la aviator, Radu Mazăre l-a întruchipat pe Che Guevara şi le-a condus pe fetele de pe litoral către secţiile de vot, la Referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu, în 2012. Cu două zile înainte de Referendum, Mazăre a defilat prin Mamaia îmbrăcat în maharajah şi le-a cerut oamenilor să meargă la vot.
 
În timpul carnavalurilor din Mamaia, fostul primar al Constanţei s-a deghizat în sultan sau spartan. Mazăre a participat de multe ori la carnavalul cel autentic de la Rio, unde a dansat în haine colorate, alături de brazilience, amintesc jurnaliştii gandul.info, într-un articol publicat acum trei ani.
 
Primarul demisionar al Constanţei a apărut şi în Playboy. O altă apariţie surprinzătoare a fost cea din 2009, de la un eveniment monden, când edilul s-a deghizat în James Bond. Tot în 2009, a avut loc şi cea mai controversată "transformare" a lui Mazăre: el a fost criticat pentru că s-a îmbrăcat în ofiţer nazist.
 
În urmă cu trei ani, chiar înainte de Paşte, Primarul Constanței, Radu Mazăre, a vizitat mai multe grădinițe pentru a le împărți copiilor cadouri de Paște. La una dintre grădinițe, Mazăre a fost surprins că fetițele stăteau într-o parte și băieții în cealaltă parte. "Când o să mai creșteți o să vă încălecați", le-a spus edilul copiilor.
 
"Le-am făcut o bucurie copiilor. Trebuia să le fac bucuria asta de Crăciun, dar au fost nişte oameni mici şi răi la Bucureşti, care m-au amânat şi am mutat bucuria pentru iepuraşi", și-a explicat Mazăre gestul. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Che Guevara, simbolul regimului comunist cubanez A renunţat Mazăre la uniforma de revoluţionar?

17 Dec 2014 4511

Radu Mazăre - Che Guevara, Victor Ponta - Mao Zedong Cât de mult (nu) şi-a dorit PSD să scape de eticheta partidului comunist?

04 Dec 2014 6426

Fără mascaţi la televizor Mazăre - „Vreau să mă retrag. Nu numai de la primărie, vreau să mă retrag de tot“

17 Nov 2014 8215

„Băi, ce aş mai face o revoluţie cu voi de aici!“ Fiul lui Fidel Castro şi cel al lui Che Guevara, curtaţi de Mazăre (galerie foto)

16 Sep 2014 5407

Fiul lui Fidel Castro şi cel al lui Che Guevara, invitaţi de Mazăre la carnavalul din Mamaia (galerie foto)

15 Sep 2014 2669

UPDATE Radu Mazăre şi-a lansat pagina oficială de Facebook

02 Sep 2014 2652

Carnaval, ediția 2015 Radu Mazăre îl va interpreta pe Fidel Castro sau pe Che Guevara? Lista rămâne deschisă

26 Aug 2014 3849

Carnavalul continuă în Mamaia Radu Mazăre s-a gândit deja la rolurile de anul viitor

07 Aug 2014 3796

Virginele lui Gaddafi şi bereta lui Che Guevara Radu Mazăre vs. cei mai controversaţi lideri contemporani

22 Jul 2014 7733

Radu Mazăre, prezent la premierea vârstnicilor din Constanţa

21 May 2014 2392