"Regina sprâncenelor" de la Hollywood este născută în Constanţa

anastasia-soare.jpgAnastasia Soare, răsfăţată de presă cu titlul "Regina sprâncenelor", şi-a inaugurat ieri primul salon de cosmetică din România, în incinta Hotelului Radisson, din Bucureşti.

Clientele salonului deschis de Anastasia Soare în România vor fi pensate la fel ca vedetele de la Hollywood şi vor învăţa cum să-şi îngrijească acasă sprâncenele folosind o trusă de înfrumuseţare marca "Anastasia Soare", cu produse de îngrijire create de aceasta.

Născută la Constanţa într-o familie de macedoneni, Anastasia Soare a absolvit Facultatea de Arhitectură din Bucureşti, dar şi o şcoală de cosmetică. S-a mutat în SUA împreună cu soţul şi fiica ei şi s-a angajat într-un salon de cosmetică în apropiere de Hollywood. Le oferea clientelor doar tratamente faciale, pentru că, după cum spune Anastasia Soare, la acea vreme americancele nu obişnuiau să-şi penseze sprâncenele.

"Frumuseţea este o formulă perfectă"

Plecată de 21 de ani din România, Anastasia Soare şi-a câştigat celebritatea în Statele Unite arcuind sprâncenele vedetelor de la Hollywood printr-o tehnică bazată pe formule matematice şi studii despre proporţiile feţei.

"Frumuseţea este o formulă perfectă", spune Anastasia Soare, iar cu această "formulă" şi-a făcut o clientelă aleasă pe sprânceană: Michelle Obama, Victoria Beckham, Oprah, Penelope Cruz, Paris Hilton, Lisa Marie Presley etc.

Cursuri în Los Angeles pentru angajate

Pentru cosmeticiana vedetelor americane, sprâncenele sunt cel mai important element al feţei. "Arcuirea lor în funcţie de coordonatele feţei pune în evidenţă trăsăturile frumoase, în aşa fel încât nici nu mai este nevoie de prea mult machiaj".

Cosmeticienele din salonul Anastasiei Soare au participat la cursuri susţinute de aceasta în Los Angeles, iar produsele pentru înfrumuseţare ce se găsesc în salon fac parte dintr-o gamă realizată de "Regina sprâncenelor".

Cu o trusă purtând acelaşi brand, şi care conţine un şablon pentru sprâncene, pudră, gel şi un creion, toate create de ea, clientele salonului îşi pot întreţine acasă sprâncenele.

Prima vedetă căreia i-a arcuit sprâncenele a fost Cindy Crawford, iar ulterior, prin recomandări, a început să fie căutată de "crema" Hollywoodului. Faima i-a adus şi bani, cu care şi-a deschis zeci de studiouri cosmetice şi a reuşit să-şi construiască o casă într-un cartier select, unde este vecină cu Victoria şi David Beckham.


sursa: www.evz.ro

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Papa Francisc a transmis un mesaj credincioşilor care sărbătoresc astăzi Paştele (VIDEO)

05 May 2024 641

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2403

Școala de Tae Chun Do Constanța, medalii la Campionatul Național de Kickboxing Freestyle (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 925

Spectacolul „Magic Swing” revine pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța

17 Mar 2024 551

Portarul Alexandru Buzbuchi, din nou MVP la Farul Constanța „În play-off, sunt meciurile cele mai frumoase. Abia aștept să înceapă“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

10 Mar 2024 1092

Misiune deosebită de 8 Martie pentru salvatorii ISU Constanța (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 728

Constanța. Orhidee aduse acasă la Simona Halep „Am primit vestea cu cea mai mare bucurie“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Mar 2024 1699

Știri Constanța Ce mesaj a transmis Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, cu ocazia zilei de Dragobete

24 Feb 2024 628

Ziua Internațională a Limbii Materne, marcată la Biblioteca Județeană Constanța

21 Feb 2024 735

Baschet Cupa României CSM Constanța, învinsă de campioana U-BT Cluj-Napoca, însă rămâne cu satisfacția unei campanii frumoase

18 Feb 2024 855

In memoriam Constantin Artachino, pictor al Catedralei Ortodoxe Sf. Nicolae din Tulcea

08 Feb 2024 830

Atletism Robert Bîrsa, de la CS Farul Constanța, și ștafeta CSM Constanța, pe primul loc la Cupa României (DOCUMENT)

02 Feb 2024 1335

#DunăreaCălăuzăTuristică Isaccea în anii 1930 - „Se pot face frumoase excursiuni în pădurile din Nordul Dobrogii și la mănăstirile ascunse în liniştea odihnitoare a acestor păduri“

25 Jan 2024 7000

CSM Constanța Dacă e început de sezon, e record personal pentru Cristian Radu. La „pachet“ și cu barem pentru Campionatul European!

21 Jan 2024 1240

Bloomberg Transilvania, în topul celor mai frumoase destinaţii din lume

13 Jan 2024 609