Update Scandal la conferinţa lui Remus Cernea

Începe scandalul la conferinţa parlamentarului Remus Cernea. Sorin Belu, preşedintele Partidului Verde Constanţa, a venit la sediul cabinetului parlamentar şi a dezlipit afişele cu Partidul Verde, luând inclusiv sigla partidului  din geam.

Remus Cernea susţine că Sorin Belu nu mai este membru al partidului. De asemenea, a mai spus că gestul „este absolut incalificabil”.

UPDATE 1: Sorin Belu a recunoscut că figurează pe lista de excluderi a Partidului Verde. Acesta a mărturistit că verzii de la Constanţa au fost deranjaţi de iniţiativa privind finanţarea cultelor a lui Cernea.

UPDATE 2: Sorin Pripişi, director în cadrul Primăriei Constanţa, a fost văzut în apropierea cabinetului lui Cernea, cu puţin timp înainte de conferinţă.

UPDATE 3: Deputatul Remus Cernea a precizat că nu va depune plângere împotriva lui Sorin Belu.

UPDATE 4: La sediul cabinetului parlamentar al lui Cernea au venit mai mulţi bătrâni de la un azil şi un preot.

UPDATE 5: Comentând declaraţiile lui Mazăre, Remus Cernea a precizat: „Nu mă las intimidat. Acele acuzaţii la adresa mea nu ar trebuit formulate înainte ca eu să fiu sunat”.

„Sub nicio formă nu voi răspunde intimidării”, a mai adăugat Cernea. Deputatul a mai spus că nu-şi va cere scuze. A precizat însă că după declaraţiile de luni ale lui Mazăre a avut discuţii informale cu PSD Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 1713

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 618

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 726

Un constănțean, la mâna aleșilor locali Planul urbanistic de detaliu pentru construirea unei locuinţe, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 422

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1318

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 396

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 415

CJ Constanța aprobă acordarea unui drept de uz și servitute în favoarea White Gate Industrial Park SRL pentru niște suprafețe de teren (DOCUMENT)

21 Apr 2024 1823

Un proiect ce vizează instituțiile publice, pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 476

Proiect finanțat cu bani europeni Primăria Constanța caută o firmă care va reabilita Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Contract de peste 6,7 milioane lei (DOCUMENT)

21 Apr 2024 498

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 381

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 600

Investiția "Amplasare stație fixă telefonie mobilă", pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

21 Apr 2024 433

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 623

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 428