Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

Consiliul Județean Constanța se reunește sedinta ordinară pe 24.04.2024, de ora 10:00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ.

Ședința se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi se află și Regulamentul privind regimul finantarilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului județului Constanța pentru activități de tineret de interes local, conform Legii nr. 350/2006, care poate fi consultat în secțiunea „documente”.

Consiliul Județean Constanța a stabilit  în anul 2024 fondul destinat proiectelor de tineret în cuantum de 500.000 lei.

Conform Legii tinerilor nr.350/2006, fondul destinat activităților de tineret se utilizează pentru finanțarea activităților de tineret a structurilor neguvernamentale de utilitate publică de și pentru tineret, precum și a unor activități de tineret de interes local, stabilite prin consultarea
fundațiilor județene pentru tineret, precum și a organizațiilor neguvernamentale de tineret și pentru tineret de pe raza Județului Constanța.



În urma procedurii de consultare care a avut loc pe 4 martie a.c., Consiliul Județean Constanța urmează adopte Regulamentul și ulterior să organizeze un concurs local de proiecte în baza Regulamentului ce are ca scop stabilirea procedurii pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă din fonduri publice, acordate din bugetul Judeţului Constanţa, pentru activităţi de tineret de interes local, conform Legii nr.350/2006.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Luptă surdă pentru salvarea patrimoniului fostului UTC administrat de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Constanţa. Ce demersuri a mai făcut consilierul judeţean Bogdan Bola (documente)

23 Apr 2018 3776

Întrecerea se desfăşoară sâmbătă Regulamentul etapei întâi, de la Cumpăna, a Cupei Mării Negre la ciclism, ediţia 2017

02 Sep 2017 1846

La finalul primei sesiuni parlamentare, Robert Turcescu, deputat PMP de Constanța, și-a prezentat raportul activității în calitate de ales al județului - raport stufos, rezultate puține

15 Aug 2017 2259

Reguli și facilități pentru microbiștii care vin la meciul FC Viitorul - FC Minsk

20 Oct 2015 1903