UPDATE Semaforul de la City Mall emite din nou galben intermitent!

 
Vă anunţam ieri că la semaforul de la City Mall, pe sensul de mers de la Dacia spre Dobrogea, galbenul intermitent de la semafor a fost suspendat pentru dreapta. Ba mai mult, un echipaj de poliţie, dintr-un Logan MCV, filma şoferii care făceau drepta spre Delfinariu, iar mai sus pe Soveja, un alt echipaj lua permisele celor ce nu știau de modificare. Pentru trecerea pe culoarea roșie a semaforului, permisul se reține pentru 30 de zile.
 
Astăzi însă, semaforul şi-a revenit la viaţă, ca să spunem aşa, adică este funcţional pe galben intermitent. Probabil că mai există semafoare prin Constanţa care devin nefuncţionale când şi când, însă şoferii trebuie să fie vigilenţi pentru a nu rămâne fără permisele de conducere o lună. 

UPDATE

„A fost acţiune pe neacordare prioritate pietoni. În momentul în care ei făceau virajul pietonii aveau verde la semafor. Şi pentru că nu le acordau prioritate pietonilor care traversau pe culoarea verde, erau opriţi de Poliţia Rutieră. Dar faptul că semaforul a fost întrerupt, nu. Probabil a fost o defecţiune de la Primărie“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, Cristina Vasile.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

vali

26 Feb, 2016 02:07

da cereti si voi un punct de vedere al politiei in acest caz!!!! numai scrieti asa aiurea...lucruri ce le putem vedea si noi...ca ieri nu mergeau si azi merg...cereti un punct...o explicatie...ca unii au ramas fara permise pe seama aberatiilor astea pe care le-au scos politistii!!!

Articole asemanatoare

Semafoare inteligente instalate în intersecția de la City Mall din Constanța. Cum sunt atenționaţi șoferii

07 Mar 2019 3020

UPDATE Mare grijă, șoferi! Semaforul de la City nu mai emite galben intermitent!

24 Feb 2016 35240