Atenție șoferi! Semaforul de la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja nu funcționează timp de câteva zile

SemaforAtenție, șoferi! În intersecția de la City Mall va fi întreruptă semaforizarea pentru câteva zile  

Începând de sâmbătă, 22 aprilie, ora 22:00, s-a oprit total sistemul de semaforizare din intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja pentru câteva zile. Până la repunerea în funcțiune a noului sistem de semaforizare, traficul rutier va fi dirijat de către lucrători din cadrul Poliției Constanța. 
 
Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului.  

 „Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră. ”, transmit reprezentanții Primăriei Constanța.   


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În intersecția de la City Mall este întreruptă semaforizarea pentru câteva zile. Metoda ingenioasă a unui șofer de a fluidiza traficul (FOTO+VIDEO)

26 Apr 2023 6822

Atenție, șoferi! În intersecția de la City Mall va fi întreruptă semaforizarea pentru câteva zile

24 Apr 2023 1054

Atenție! Semaforul de la City Park Mall va fi nefuncțional, începând de mâine

21 Apr 2023 1809

Semafoare inteligente instalate în intersecția de la City Mall din Constanța. Cum sunt atenționaţi șoferii

07 Mar 2019 3820

Toți îl privim. Google îl sărbătorește pe Omul verde mic. Prietenul pietonului (video)

18 Mar 2016 2570

UPDATE Semaforul de la City Mall emite din nou galben intermitent!

25 Feb 2016 7929

UPDATE Mare grijă, șoferi! Semaforul de la City nu mai emite galben intermitent!

24 Feb 2016 36227