Stiri calde

UPDATE3. Final fericit. A fost convins să renunţe! Un bărbat ameninţă că sare de la balcon, pe bulevardul Tomis (galerie foto+video)

Pompierii intervin pentru a evita o tragedie, după ce o persoană ameninţă că se aruncă de la balcon. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani, care locuieşte într-un bloc din zona fostului reastaurant Scapino.
 

UPDATE3 ora 10.50


Forţele de intervenţie s-au retras, după ce bărbatul a fost convins să renunţe la gândurile negre. El a promis că nu va mai avea astfel de ieşiri şi a rămas în grija soţiei şi a copiilor.
 

UPDATE2 ora 10.33


După aproape o oră de negocieri, autorităţile păreau că l-au convins pe bărbat să renunţe la tentativa de sinucidere. Acesta le-a spus că s-a calmat şi pot pleca liniştiţi. Înţelegerea era că o dată ajunşi jos, bărbatul le va face semn cu mâna de la balcon negociatorilor. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, reprezentanţii poliţiei şi pompierilor au urcat înapoi, în bloc, să continue discuţiile cu cel care a alertat întregul cartier.
 

UPDATE ora 9.38


Bărbatul se numeşte Daniel şi se pare că urmează un tratament împotriva dependenţei de alcool. Împuternicitul inspector şef al ISU Dobrogea, lt.col. Daniel Petrov, împreună cu şeful Detaşamanetului de pompieri Constanţa Oraş au urcat la apartamentul bărbatului pentru a-l convinge să renunţe la gest.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Apelul de urgenţă a fost efectuat de fiul bărbatului, care spune că tatăl său se plimbă continuu din cameră spre balcon şi ameninţă că va sări de la etajul 10.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene dramatice în cartierul Tomis Nord Un bărbat a ameninţat timp de două ore că sare de la etajul 10 (galerie foto+video)

16 Jul 2015 1171

Căzut de la etajul 4, în cartierul Tomis II Accident sau tentativă de suicid?

04 Jun 2015 1330