Stiri calde

Titi Stan ar putea fi numit la conducerea Inspectoratului de Control în Transportul Rutier Constanţa

titi_stan_2.jpgMinistrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a semnat deja ordinul de ministru prin care Virgiliu Mihail Cucliciu este numit în funcţia de inspector de stat şef şi preşedinte al consiliului de conducere al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR).

Potrivit unui comunicat MTI, ministrul a semnat şi ordinul prin care este stabilită componenţa Consiliului de Conducere al ISCTR. Din 4 decembrie, ISCTR va prelua atribuţiile de inspecţie şi control în trafic privind respectarea reglementărilor interne şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere exercitate în prezent de către Autoritatea Rutieră Română ARR, Regia Autonomă Registrul Auto Român şi Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, cu excepţia controlului desfăşurat de către CNADNR în punctele de trecere a frontierei de stat a României. 

ISCTR va prelua atributiile de inspectie si control  de la Autoritatea Rutiera Romana  (ARR), Regia Autonoma ”Registrul Auto Roman” (RAR) si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), cu exceptia controlului desfasurat de catre CNADNR in punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei. Foştii  angajaţi ai Inspecţiei de controal din cadrul ARR şi RAR au fost în focurile unor examene pentru ocuparea celor 250 de posturi de inspector de trafic din cadrul noului inspectorat. Prima probă a examenului s-a ţinut în data de 25 noiembrie a.c., iar pentru cele 250 de posturi de inspector s-au înscris 544 de persoane, majoritatea provenind din ARR şi RAR, respectiv foştii inspectori de trafic. Din cei 544 de înscrişi, numai 481 au fost admişi obţinând 50 de puncte sau mai mult, restul de 63 fiind declaraţi respinşi. Pe 30 noiembrie toţi cei declaraţi admişi la proba scrisă au fost supuşi unui interviu. La sfârşitul interviului, primii 250 de candidaţi care au obţinut punctajele cele mai mari vor fi noii inspectori de trafic din cadrul ISCTR. Cât despre cei care nu au reuşit aceştia se pot întoarce la vechile locuri de muncă, respectiv ARR sau RAR unde vor fi reîncadraţi ca referenţi.

Şeful ARR Constanţa, Titi Stan a participat la concursul pentru inspector de trafic şi are şanse să devină unul dintre cei 8 conducători ai Inspectoratelor Teritoriale pentru Controlul în Transportul Rutier. „Mâine(n.r. 4 decembrie) ne vom prezenta la Ministerul Transporturilor toţi cei care ma promovat examenul pentru inspector de trafic. Nu cunosc deocamdată alte amănunte. Şeful Inspectoratului teriorial va fi numit prin ordin de ministru. Tot ce va pot spune este că din cadrul ARR Constanţa s-au prezentat la examen şapte persoane. Mai multe vom afla în urmatoarele zile”, a declarat Titi Stan.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ANM Cum va fi vremea în aprilie

31 Mar 2019 440

Atenţie! Poliţia Locală verifică dacă aţi plătit taxa de parcare prin SMS în zonele special amenajate

21 Oct 2018 767

Avarie RAJA în municipiul Constanţa. Vezi dacă esti afectat!

21 Oct 2018 757

Update. Este Ziua Imnului Naţional. Restricţii de circulaţie. Ce se întâmplă la Constanţa (galerie foto + video)

29 Jul 2018 1423

Filmul intitulat “Marea Unire- România, la 100 de ani” va putea fi urmărit pe un ecran gigant în Piaţa Ovidiu

27 Jul 2018 634

A fost dezastru. Cantități de apă pe metrul pătrat în județul Constanța. Unde a fost, ieri, recordul de precipitații

29 Jul 2017 3629

Cutremur în România în această noapte. Distanța epicentru - principalele orașe din sud-estul României

29 Jul 2017 2600

Accident rutier grav la Cernavodă din cauza unui strănut. Un autoturism a intrat într-un microbuz aflat în stație. Două victime. Șoferul este preot (galerie foto+video)

16 Jul 2017 19505

Cutremur în România în această dimineață. Ieri a fost un lanț de alte patru. Zona seismică Vrancea foarte activă

14 Jul 2017 3405

Cutremur semnificativ în România în această noapte. Ce magnitudine a avut și la ce distanță a fost epicentrul față de orașele județului Constanța

13 Jul 2017 15299

Activități informativ-preventive destinate participanților la festivalul Neversea

09 Jul 2017 3798

UPDATE Cutremur neobișnuit în România. Acum câteva minute

09 Jul 2017 27066

Tragedie la Gălbiori-județul Constanța. Un bărbat a murit zdrobit de propriul tractor

07 Jul 2017 4138

UPDATE. Oficial de la IPJ. Două femei rănite. Accident rutier grav în Mangalia. Persoană încarcerată. Intervine Serviciul de Descarcerare al ISU Dobrogea

06 Jul 2017 5563

Carambol rutier la Cornu - judeţul Prahova. Trei maşini distruse. O victimă

05 Jul 2017 1239