Un dezvoltator imobiliar din Constanţa îşi extinde acţionariatul şi îşi majorează capitalul (document)

Astoria Building SRL din Constanţa a cooptat  doi noi membri pe lista de asociaţi, persoane fizice. Este vorba despre  Dumitru Babu, născut în 1950 şi Laurenţiu-Mugurel Manta, născut în 1975, tot la Tulcea. Cooptarea celor doi s-a făcut printr-o hotărâre recentă a Adunării Generale, formată din George Stere şi Nicu Babu.

Potrivit hotărârii, cei doi noi asociaţi vin fiecare în firmă cu un aport de capital de câte 200 de lei. În acest context, capitalul societăţii comerciale creşte la 800 de lei, fiecare dintre asociaţi deţinând câte 20 de părţi sociale, însumând 200 de lei.  Participarea la profit şi pierderi a celor patru asociaţi, Laurenţiu Mugurel Manta, George Stere, Nicu Babu şi Dumitru Babu va fi de câte 25% fiecare.

Laurenţiu Mugurel Manta mai apare la Registrul Comerţului ca asociat şi într-o altă firmă: SC Egis Rom SRL cu sediul la Tulcea.

În 2009, Consiliul Local Tulcea a aprobat Planul Urbanistic de Detaliu „Birouri D+P+3E ” pe strada Iuliu Maniu, nr. 18 în municipiul Tulcea. Construcţia urma să fie ridicată pe un teren în suprafaţă de 429 mp, aflat în proprietatea soţilor Laurenţiu Mugurel şi Claudia Georgiana Manta. (Textul hotărârii de Consiliul Local poate fi consultat în secţiunea Documente a acestui articol).

Nicu Babu mai are apare la Registrul Comerţului ca asociat în alte două firme în funcţiune: Graficons SRL şi Nicolaos SRL, ambele cu sediile sociale în Tulcea.

George Stere este administratorul Astoria Building SRL şi nu mai figurează la Registrul Comerţului ca asociat în vreo altă societate comercială.

Astoria Building SRL se ocupă cu lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Citeşte şi...

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Nicu Babu de la Astoria Building SRL ridică un bloc de 10 etaje în Mamaia Nord

02 Sep 2021 826

Ce se construiește Nicu Babu ridică, împreună cu Astoria Building, un nou bloc de 10 etaje în Mamaia

13 May 2021 2427

Imobil de nouă etaje în Mamaia Nord. Astoria Building SRL a solicitat aviz de mediu (document)

10 Oct 2017 4227

Cartier rezidenţial în zona Mamaia Nord. Astoria Building solicită acord de mediu

11 Feb 2017 5619

Cartier rezidenţial la Năvodari! Astoria Building SRL construieşte patru blocuri de apartamente

28 Nov 2016 4412