Stiri calde

UPDATE. Intervenție de urgență pe plaja din Stațiunea Mamaia. Un elev al Colegiului Militar din Craiova s-ar fi înecat în mare (galerie foto+video)

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați să intervină în această după amiază pe plaja din Stațiunea Mamaia, județul Constanța.
 
Potrivit ISU Dobrogea în zona Hotelului Doina, un adolescent de 16 ani s-ar fi înecat în mare. 

„La misiunea din stațiunea Mamaia intervin: ambarcațiunea TARGA din punctul se salvare din mediul acvatic Portul Tomis, o motocicletă SMURD,  ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C” -0 au transmis reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE.

Tânărul dispărut în valuri are 16 ani, este din Craiova și ar fi elev la Colegiul Militar din Craiova. 

Din grupul care se afla pe plajă făceau parte 5 elevi însoțiți de profesorul de sport. Erau veniți de ieri pe litoral, în Mamaia și au ajuns pe plajă cu jumătate de oră înainte de dispariție. Tânărul a intrat în apă cu mai mulți colegi și se jucau în momentul în care a fost tras de curenți. 

Aceștia participă la o școală de vară ce are loc la Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța alături de colegi de la mai multe licee cu profil militar din țară. De la Craiova erau 4 băieți și o fată, printre aceștia fiind și dispărutul. 

Conform ISU Dobrogea, în stațiunea Mamaia se deplasează în sprijin 17 scafandri cu 7 autospeciale. 

UPDATE. Oficial de la MApN

Mitroi Iosif-Corneliu, elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marți, 28 mai, în jurul orei 16.00, pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța, transmite MApN. 

Elevul, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” organizată de Direcția informare și relații publice a Ministerului Apărării Naționale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor.

„Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență - 112, la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale elevului craiovean.
La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident.
Conducerea MApN este informată în permanență despre rezultatele procedurilor de căutare și salvare ale elevului” - transmite MApN.
 

UPDATE. ora 21.30

​Continuă căutarile adolescentului dispărut în mare. Potrivit ISU Dobrogea, se incearca intrarea in mare cu scafandrii de la MApPN

Un detașament de scafandri militari ai Centrului de Scafandri al Forțelor Navale Române s-a alăturat, în această seară, operațiunilor de căutare a elevului militar Mitroi Iosif-Corneliu, dispărut în zona plajei din stațiunea Mamaia, au trasmis reprezentanții MAPN

„Primul detașament, format din 16 scafandri militari, acționează, începând cu ora 21, cu echipamente de specialitate, inclusiv sonar. 

Centrul de Scafandri a luat măsuri pentru constituirea unui al doilea detașament, care să intervină în caz de nevoie” - au precizat reprezentanții MApN. .


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scos din apa mării, la Costinești, în stare de inconștiență

22 Sep 2019 2123

Persoană, scosă din valuri, în stațiunea Olimp

13 Sep 2019 580

Două persoane, în pericol de înec la Eforie Nord. Intervin salvatorii (galerie foto+video)

13 Sep 2019 799

Eforie Sud Cadavru în stare de putrefacție, scos din apa mării

11 Sep 2019 2990

UPDATE Cetăţean polonez, căutat în mare la Vama Veche (galerie foto+video)

11 Sep 2019 778

UPDATE Operaţiune de căutare în canalul Dunăre-Marea Neagră Femeie, scoasă fără suflare de scafandri (galerie foto+video)

09 Sep 2019 13257

Alertă la ISU Dobrogea Persoană, posibil înecată, în stațiunea Mamaia

08 Sep 2019 1648

ISU Dobrogea Căutările persoanei dispărute în mare, în Vama Veche, s-au reluat (galerie foto + video)

05 Sep 2019 894

Persoană, scoasă la mal în staţiunea Jupiter. Elicopterul, la faţa locului

03 Sep 2019 1870

Şoferi băuţi la volan, depistaţi de poliţiştii constănţeni

03 Sep 2019 347

Mulţi nu au respectat indicaţiile salvamarilor. Câte persoane s-au înecat în Marea Neagră, pe litoralul românesc, în acest sezon estival (galerie foto)

02 Sep 2019 1821

Copil, scos din piscina unui complex din stațiunea Venus. Intervin salvatorii

01 Sep 2019 4488

Tragedie în PRO România! Bărbatul înecat la Olimp, membru de partid

31 Aug 2019 1639

Persoană în pericol de înec, scoasă la mal, pe plaja din Saturn!

23 Aug 2019 717

Steag roșu, azi, pe litoral! Tânăr, scos din mare la Vama Veche!

23 Aug 2019 3393