Descoperire macabră pe malul lacului Mogoșoaia la Buftea! A fost deschisă o anchetă

Polițiști în acțiune. Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 24 noiembrie a.c.,  în jurul orei 11:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Buftea au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, pe malul lacului Mogoșoaia se află o persoană decedată. 

Potrivit IPJ Ilfov, la fața locului, s-au deplasat polițiștii din Buftea și ulterior Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o persoană de sex masculin.

„Din primele verificări s-a constatat că, persoana decedată nu prezintă urme vizibile de violență.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Citește și: 

Suspiciune de toxiinfecție alimentară la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, județul Vaslui! Mai mulți pacienți în stare gravă! Trei au decedat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.