Valeriu Zgonea despre deputatul Ștefan Stoica "Domnia sa trebuie să plece din funcţie. Este incompatibil"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat sâmbătă că a avut o discuţie cu preşedintele ANI, Horia Georgescu, despre cazul deputatului Ştefan Stoica. El a precizat că în locul deputatului Ştefan Stoica şi-ar prezenta demisia şi a arătat că va discuta cu colegii săi din Biroul Permanent pentru a pune pe ordinea de zi acest caz. 

"Voi discuta cu colegii mei. Sper ca ei să aibă suficientă maturitate în 2014 şi să înţeleagă că unde-i lege nu-i tocmeală. Noi suntem cei care trebuie să luăm o decizie. Preşedintele Camerei Deputaţilor nu poate pune pe ordinea de zi fără aprobarea Biroului Permanent. Cred că data viitoare colegii mei vor lua o decizie şi mă vor lăsa să o punem pe ordinea de zi cu prioritate. Vom lua act, după care vom publica într-un raport vacantarea mandatului (...) Domnia sa trebuie să plece din funcţie. Este incompatibil", a conchis Zgonea. 

ANI a solicitat Camerei Deputaţilor revocarea din funcţie a deputatului PDL Ştefan Bucur Stoica, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a declarat incompatibil, decizia instanţei fiind definitivă.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valeriu Zgonea, scrisoare deschisă către colegi "Am constatat cu tristeţe (…) că încercăm să facem slalom printre reguli”

01 Feb 2015 2025

Valeriu Zgonea PNL vrea să preia conducerea camerelor Parlamentului

23 Jan 2015 1895

Stiripesurse.roCe sancţiuni îl aşteaptă pe Mazăre pentru atacul la Ponta şi Dragnea

23 Jan 2015 2562

Tăriceanu propune demisia preşedintelui Băsescu Senatorii PNL susţin demersul

23 Jun 2014 1511