Viorel Panait revine cu lămuriri - nu a fost membru în CA-ul Portului Constanţa ca reprezentant al Operatorului Portuar

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CNAPMC) a dat ieri publicităţii un comunicat de presă, pentru a aduce ceea ce compania a numit lămuriri cu privire la calitatea pe care Viorel Panait a avut-o în Consiliul de Administraţie al instituţiei. Era vorba despre Ordinul Ministrului Transporturilor nr. 942 din 22.11.2010 referitor la numirea membrilor în CA-ul CNAPMC, pe care reprezentanții CNAPMC l-au dat publicității. În document, în dreptul numelui lui Viorel Panait aparea atât calitatea de membru al CA-ului Portului Constanţa, cât și cea de președinte al Organizaţiei Patronale ”Operatorului Portuar” Constanța (calitatea, funcția și locul de muncă).
Viorel Panait susţine însă că el nu a făcut parte din Consiliul de Administraţie al CNAPMC în calitate de preşedinte al Organizaţiei Patronale "Operatorul Portuar", ci în calitate de director al Comvex. "Operatorul Portuar nu a avut un reprezentant în CA. Potrivit Ordonanţei 109/2011, din CA am făcut parte ca persoană fizică, în urma unei selecţii, nu ca reprezentant al unei persoane juridice. Peste OUG 109 nu poate funcţiona o prevedere anterioară", a explicat Viorel Panait.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prin Coridorul Mijlociu, va crește traficul maritim de marfă dintre Portul Constanța și Kazakhstan, Georgia și Azerbaidjan (VIDEO)

08 Apr 2023 1865

Premieră Ziua Portului Constanța, la Parlamentul European. Memorandum, între porturile Constanța și Anaklia (galerie foto)

07 Jun 2018 2391

Protocol între CN APM SA şi Operatorul Portuar. Şi-au unit eforturile pentru dezvoltarea Portului Constanţa (galerie foto)

20 Jan 2017 3118

Spitalul Portul ar putea ajunge la Administraţia Porturilor Maritime!

17 Nov 2016 4868

Scandal-monstru în Portul Constanţa Operatorii, îndemnaţi să nu mai plătească facturile pentru tariful de utilizare a domeniului portuar (document + galerie foto)

23 Apr 2015 3158

Nu au voie să se apropie de Portul Constanţa sau de liniile de cale ferată Ainur Micu, Elvis Memet şi Mădălin Sabău, cercetaţi sub control judiciar

23 Feb 2015 1458