Horoscop Este rost de distracții și de activități comune cu persoana iubită sau copiii pentru una dintre zodii

Berbec

Este bine sa te oglidești in personalitatea celorlalti, sa observi punctele slabe si pe cele tari din comportamentul sau atitudinea lor si apoi sa privesti la tine. A face acest exercitiu iti aduce relaxare vizavi de faptul ca si altii gresesc sau fac lucrurile corect, in functie de imprejurari sau de discernamantul pe care il au in acel moment. Evita discutiile contradictorii!

Taur

Sănătatea este vulnerabila, asa incat propune-ti activitati usoare pentru astăzi. Chiar daca, multe persoane te vor invita sa participi la reuniuni pe teme diverse, elegant si diplomat refuză ceea ce crezi ca te obosește sau iti displace. Posibil sa te gandesti la un program de analize si consultatii medicale impreuna cu membrii familiei. Insa, deocamdata trateaza-te dupa principii naturiste. 

Gemeni

Este rost de distractii si de activitati comune cu persoana iubita sau copiii. Totusi, pentru ca multe gânduri sunt încurcate, comunicarea lasa de dorit. Fereste-te sa vorbesti prea mult sau in metafore. Cei dragi te pot intelege gresit, tu sa-ti pierzi rabdarea si astfel gata gâlceava. Accepta opiniile, doleantele si filozofiile celorlalti, pentru ca pana la urma totul se va termina cu bine.

Rac

Atmosfera din casa s-ar putea sa fie tensionată. Sunt sanse sa te intelegi ceva mai greu cu membrii familiei pentru ca fiecare se gândește la altceva, spune ce se nimerește, iar de inteles ce spun ceilalți nici vorbă. De aceea, controleaza-ti reactiile si ai incredere ca toata lumea are intentii bune, doar ca acum ele sunt exprimate sau prezentate defectuos.

Leu

Răsfață-te astăzi, dialogând sau întâlnindu-te numai cu persoanele dragi si de incredere din anturajul apropiat. Posibil sa-ti fie greu sa te concentrezi pe anumite teme de discutie, de aceea cand simti asa, retrage-te politicos, anunta interlocutorii ca esti distras de alte subiecte si ti-ai dori sa abordați altceva in cadrul discutiilor. O excursie in aer liber iti va fi de mare folos.


Fecioara

Temerile privitoare la segmentul financiar sunt majore astăzi si nu prea fondate. Traversezi o perioada in care ar fi bine sa-ti redefinesti sistemul valorilor morale, punand un accent mai mare pe valorile spirituale, pe însemnătatea lucrurilor dincolo de cuvinte. Cineva din anturajul apropiat iti poate linisti sufletul si oferi informatii utile pentru creșterea veniturilor.

Balanta

Esti greu de multumit astăzi. Atitudinea ta fata de ceilalti transmite mesajul ca doresti sa fii lasat in pace, dar din când în când, numai la dorința ta expresă, imediat ceilalti să apară in preajma ta si sa te servească dupa bunul tău plac. O astfel de manieră de a trata relatiile cu ceilalti, evident ca duce la conflicte si la distorsionarea adevăratei tale personalitati.

Scorpion

Ar fi bine sa te odihnești ceva mai mult astăzi. Este posibil sa se evidențieze unele afecțiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru meditatii interioare, lecturi filozofice, dialoguri de taină cu cineva din anturajul apropiat, dar si pentru somn. Multe aspecte ale situatiilor in care esti implicat ți se vor lămuri ușor.

Sagetator

Te poti înconjura de prieteni sau de sustinatori ai proiectelor tale profesionale. S-ar putea sa te vezi cu multa lume, sa fii invitat la tot soiul de manifestari culturale, dar si amicale. Foloseste-ti farmecul, de care beneficiezi acum, si încântă-i pe ceilalti cu informațiile prețioase pe care le detii sau povesteste-le snoavele intalnite de tine in viata cotidiana. Unii te vor aplauda, altii vor căuta nod in papură.

Capricorn

Ziua iti aduce in preajma multa lume, atat din segmentul profesional, cat si din cel personal. Este posibil sa fii nevoit sa participi la reuniuni importante, unde participantii vor dori sa le vorbesti, sa le povestesti despre realizarile tale din ultima vreme sau altii vor dori sa afle ce planuri socio-profesionale ai de viitor. In orice situație vorbește cumpătat și strictul necesar.

Varsator

Contextul astral de astăzi îți reaminteste de activitatile profesionale care presupun dialoguri cu parteneri straini, o deplasare îndepărtată sau chiar intr-o alta tara. Cum planurile tale pentru azi conțineau activitati culturale, participare la seminarii sau cursuri scurte, toate acestea este posibil sa fie zădărnicite, fie de o problema de sanatate, fie de faptul ca trebuie sa muncesti ore suplimentare la serviciu. 

Pesti

Ai sanse deosebite de a studia relatiile si situatiile in care esti implicat, dincolo de aparențe. Posibil sa-ti amintesti de discutii, intelegeri cu partenerul de viata sau colaboratorii care au avut loc in saptamanile trecute. Vei realiza faptul ca acestia si-au tinut promisiunile partial sau deloc. Fii prudent in aprecieri si lasa pentru zilele urmatoare, deciziile vizavi de ceilalti.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 30 septembrie 2023. Ce îți rezervă astrele azi

30 Sep 2023 529

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 605

Horoscop pentru joi, 28 septembrie 2023. Se conturează forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

28 Sep 2023 591

Horoscop pentru miercuri, 27 septembrie 2023. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante pentru una dinter zodii

27 Sep 2023 573

Horoscop pentru marți, 26 septembrie 2023 Dispute profesionale cu oameni de rang înalt, pentru una din zodii!

26 Sep 2023 549

Horoscop pentru luni, 25 septembrie 2023. La serviciu se anunță zarvă mare pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 678

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 676

Horoscop pentru duminica, 24 septembrie 2023. Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente pentru una dintre zodii

24 Sep 2023 564

Horoscop pentru sâmbătă, 23 septembrie 2023 Relațiile parteneriale sunt tensionate pentru una din zodii

23 Sep 2023 707

Horoscop pentru vineri, 22 septembrie 2023 Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

22 Sep 2023 746

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 646

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 645

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 670

Horoscop pentru 18 - 24 septembrie 2023. O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională pentru una dintre zodii

18 Sep 2023 648

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 638