Horoscop. Interesantă zi la capitolul relații sentimentale sau cu copiii pentru una dintre zodii

Berbec

Rudele sau prietenii apropiați îți dau târcoale, insa sunt momente bune pentru intalniri si discutii interesante si de folos. Pentru altii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Lasă-te purtat de instinct, fă ce-ți dictează sufletul si fii prezent in orice domeniu al vietii tale. Spre seara, bucura-te de o șuetă alaturi de prieteni. Poți obține informații și sfaturi utile.

Taur

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidența razelor astrale. Poti primi cadouri, recompense sau vești legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumpărături, insa bugetul disponibil lasă mult de dorit. Indicat ar fi sa privești partea frumoasă a lucrurilor. Sunt momente bune de a te gândi la talentele tale native și de a le cultiva. Exista varianta să-ți dezvolti o afacere plăcută sufletului tău.

Gemeni

O zi în care simți că toată lumea e a ta. Ai energie, chef de tot și toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, in legătură cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte. Recomandat este să-ți programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau sa te ocupi de infrumusetarea trupului. Oricum tot ce iti propui vei reusi sa realizezi.

Rac

Dorința de retragere din iureșul vieții este foarte evidentă la tine astăzi. Este o zi propice unei introspecții atente. Astrele îți deschid porțile sufletului, pentru a te cufunda cat mai mult posibil in lăcașurile sale. Ocupă-te de activitățile ușoare, elimină gândurile neplăcute și orientează-te doar către partea frumoasă a vieții. Recomandabile sunt plimbările în aer liber, meditațiile în locuri sfinte și odihnă.

Leu

O zi dinamică la capitolul prieteni și protectori. Întâlniri, discuții, vești care de care mai interesante, dar și dispute pe măsură. Se pare că există anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta în societate, la care ai nevoie de ajutor. Un prieten îți poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la îndatoririle sociale și ce ar trebui să faci pe viitor. După-amiaza primești invitații pentru diverse evenimente sociale.


Fecioara

Ocupă-te cu mare atenție de carieră și de imaginea ta în societate. Există chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ți l-ai construit până cum în viață sta pe baze nesigure, fiind gata-gata să se dărâme. De asemenea, sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum îți indeplinesti sarcinile sociale. Sunt posibile reproșuri, situații dinamice sau tensionate. Spre seară detașează-te de cotidian.

Balanta

Se pare ca ești interesat doar de ce se petrece în afara granițelor țării. Relația cu străinătatea este în prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru călătorii în ținuturi îndepărtate sau pentru studii pe termen lung. Componenta educațională este stimulată, însă este vorba mai ales despre rafinarea sufletească. Indicat ar fi să-ți îmbunătățești personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, cursuri de artă sau de turism.

Scorpion

Chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile altora sunt subiectele principale de astăzi. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grija si de aspectele legate de moșteniri. Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie. Astrele te protejează discret si te vor feri de situațiile neplăcute. În curând se va face lumina si toate se vor aranja excelent.

Sagetator

Relatiile parteneriale, colaborările si proiectele iti ocupa intreaga zi. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze. Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru nu e cazul sa îndepărtezi pe cineva.

Capricorn

Astazi ar trebui să te ocupi pe îndelete, de activitatile de la locul de munca. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tii cont doar de optiunile tale. Si bine faci! Totusi, dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. Starile de santate neplacute te vor insoti pe parcursul catorva zile. După-amiază odihnește-te, lasă problemele deoparte și înconjoară-te de cei dragi. 

Varsator

Interesanta zi la capitolul relații sentimentale sau cu copiii. Te poti bucura de momente plăcute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzația ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este. Poate ca cea mai buna atitudine fata de persoana iubita sau fata de copii, ar fi una de detașare, acceptare si încredere ca vor veni si vremuri mai bune. Îndreaptă-ți atenția către un hobby sau ocupă-te de lucruri dragi ție.

Pesti

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele iti recomanda sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau îmbunătățirea conditiilor locative. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun. Dialogurile sunt încordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si căderea la pace se va face cam greu. În a doua parte a zilei adună-i pe toți cei dragi la o masă festivă și bucură-i cu farmecul tău.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

Horoscop. Află ce îți rezervă astrele în materie de bani în această săptămână

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru sâmbătă, 27 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat zodiilor astăzi

27 Apr 2024 455

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 672

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 608

Horoscop pentru miercuri, 24 aprilie 2024. Iată ce le este rezervat astăzi zodiilor

24 Apr 2024 565

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 598

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 641

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru duminică, 21 aprilie 2024. Este rost de distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

21 Apr 2024 626

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 651

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 622

Horoscop pentru joi, 18 aprilie 2024. Schimbări importante la locul de muncă pentru una din zodii

18 Apr 2024 785

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 aprilie 2024. Situații interesante cu persoanele apropiate

15 Apr 2024 699

Horoscop pentru luni, 15 aprilie 202 Banii și beneficiile lor vor da bătăi de cap uneia dintre zodii

15 Apr 2024 610