Horoscop pentru duminică, 19 septembrie 2021


Berbec

Dialogurile cu prietenii sunt frecvente la sfârșitul acestei săptămâni, unele chiar zgomotoase. Este posibil să fii invitat la evenimente cu multa lume, iar prezența sau discursurile tale vor fi aclamate de către ceilalți participanți. Totuși fii prudent și nu te baza pe mirajul din preajma ta. Ascultă cu atenție și la spusele altora și vorbește numai atunci când te simți stăpân pe subiect.

Taur

În zilele acestui weekend se conturează invitații la evenimente sociale, unde vei întâlni o lume diversă. Posibil să te obosească toate acestea, de aceea fii prudent. Unii vor dori să le povestești despre ultimele tale realizări, alții vor dori să-ți povestească ei despre ale lor, iar alții vor ține morțiș să se amuze, provocandu-te la discuții pe teme de larg interes. Cultivă-ți înțelegerea, toleranța și răbdarea.

Gemeni

Lasă, preț de câteva momente, gândirea rigidă, superficialitatea și mofturile personale. Dialogurile cu ceilalți din aceste zile de weekend iți pot modifica filozofia de viață și felul în care te raportezi la relațiile cu mediul în care trăiești și iți desfășori activitatea. Ia aminte la recomandările făcute de către cei dragi și deschide-ți sufletul și mentalul spre orizonturi noi. Relaxează-te, vizionanad un spectacol de teatru sau film.

Rac

Sunt momente potrivite în aceste zile pentru a discuta cu neamurile, cu partenerul de viață sau colaboratorii pe tema banilor și bunurilor comune. Se pot lamuri chestiuni importante în acest sens, ceilalți fiiind dispuși să coopereze și chiar să învestească alaturi de tine în planurile tale personale sau profesionale. Deocamdată stabilește clar punctele-cheie a ceea ce dorești să faci și apoi prezintă-le și celorlalți.


Leu

Activitățile comune cu ceilalți sunt o temă importanta la finalul acestei săptămâni. Se pare că până la urmă te vei desprinde de unii colaboratori sau chiar de partenerul de viață, pentru că pe măsură ce trece timpul descoperi adevăratele intenții ale acestor persoane, intenții total diferite de ale tale. O persoană din alt anturaj decât cel profesional sau personal apropiat iți poate oferi o imagine bună de ansamblu a situației existente.

Fecioară

Ești foarte solicitat de către partenerul de viață sau de colaboratorii de la serviciu. Cum sănătatea ta rămâne în continuare vulnerabilă, fii prudent și dozează-ți eforturile. Este posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți fie la partenerul de viață, fie la o colaborare, din care câștigi prea puțin, dar în schimb îți ocupa mult timp. Lecturile amuzante, o plimbare în aer liber, la braț cu cineva drag te revigorează rapid.

Balanță

Ești dornic de distracții și de a petrece mai mult timp cu persoana iubita și copiii. Alcătuiește, împreună cu aceste persoane, un program agreat în comun. Ține cont și de doleanțele sau nevoile celorlalți, chiar dacă sunt pe alte lungimi de unde decât tine. Cu puțin efort și bunavoință veți reuși să ajungeți la înțelegeri bune. Ai mai multă grijă de sănătatea ta și de felul în care iți organizezi programul cotidian.

Scorpion

Reuniunile cu neamurile și membrii familiei iți vor aduce provocări interesante la sfârșitul acestei săptămâni. Datorită divergentelor de opinie exprimate destul de zgomotos este posibil să-ți schimbi buna dispoziție. Ar fi bine să depășești astfel de momente cu zâmbetul pe buze. Totul are un rost, iar dacă cineva ți se opune sau îți propune să faci lucrurile altfel decât vrei tu acceptă și bucură-te de provocare.

Săgetător

Întâlnirile și dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat îți vor da serios de gândit, în sensul că ar fi bine să faci o selecție drastică printre aceste persoane. Posibil să-ți fie greu să te desprinzi de unii, chiar dacă ai dovezi clare că relațiile dintre voi s-au deteriorat mult și ireversibil. Vorbește cât mai puțin și numai la nevoie. Pe de altă parte, fii înțelegător vizavi de nevoile celor dragi.

Capricorn

Se întrezăresc dialoguri importante cu persoane specializate în domeniul financiar. De asemenea, sunt posibile câștiguri din activitatea profesională desfășurată oficial. Însă, persoanele din anturajul apropiat vor dori să profite de pe urma bugetului tău. Fii prudent, evită cheltuielile nefondate și lasă, deocamdată, generozitatea deoparte. Se pot accentuta cumpărăturile pentru casă.

Vărsător

La finalul acestei săptămâni îți poți cumpăra diverse lucruri personale, pentru a-ți schimba garderoba sau pentru a face pe plac cuiva drag. Tendința de a te implica în mai multe treburi deodată este mare și păguboasă. De asemenea, ferește-te de reacții zgomotoase și de polemici pe teme puțin cunoscute. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații prețioase legate de segmentul profesional.

Pești

În acest weekend se recomandă odihnă, discreție și compania celor dragi și de încredere. Stările tale de spirit sunt fluctuante, așa încât fii prudent și înțelegător cu tine însuti. Gândurile îți sunt acaparate de veniturile pe care le obții la locul de muncă și de cheltuielile curente. Detașează-te de toate și privește partea plină a paharului vieții tale. Cu sigurata găsești multe lucruri frumoase în el.


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 22 octombrie 2021

22 Oct 2021 155

AstroCafe.ro Horoscop pentru joi, 21 octombrie 2021

21 Oct 2021 501

AstroCafe.ro Horoscop pentru miercuri, 20 octombrie 2021

20 Oct 2021 512

Horoscop pentru marți, 19 octombrie 2021

19 Oct 2021 568

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 18 - 24 octombrie 2021

18 Oct 2021 582

Horoscop pentru luni, 18 octombrie 2021. Află ce îți rezervă astrele.

18 Oct 2021 818

Astrocafe.ro Horoscop pentru duminică, 17 octombrie 2021

17 Oct 2021 770

Astrocafe.ro Horoscop pentru sâmbătă, 16 octombrie 2021

16 Oct 2021 726

Astrocafe.ro Horoscop pentru vineri, 15 octombrie 2021

15 Oct 2021 846

Astrocafe.ro Horoscop pentru joi, 14 octombrie 2021

14 Oct 2021 700

Astrocafe.ro Horoscop pentru miercuri, 13 octombrie 2021

13 Oct 2021 880

Astrocafe.ro Horoscop pentru marți, 12 octombrie 2021

12 Oct 2021 621

Astrocafe.ro Horoscop pentru luni, 11 octombrie 2021

11 Oct 2021 765

Astrocafe Horoscop pentru duminică, 10 octombrie 2021

10 Oct 2021 699

Astrocafe Horoscop pentru sâmbătă, 09 octombrie 2021

09 Oct 2021 840