Horoscop pentru joi, 25 ianuarie 2024. Se întrezăresc câștiguri dintr-o activitate profesională pentru una din zodii









Berbec
 
Ai dori mai multa afectiune din partea persoanei iubite sau a copiilor. Insa este posibil ca lucrurile sa iasa taman pe dos. Respecta-te mai mult, iubeste-te mai intai tu pe tine si apoi vei observa ca fara sa depui eforturi, cei dragi vor veni spre tine cu bratele deschise. Lasa-i in pace pe ceilalti sa-si alcatuiasca programul cum doresc.

Taur
 
Familia si spatiul locativ reprezintă subiectele principale de astăzi. Dezbaterile cu membrii familiei pot fi zgomotoase, fiind ceva mai dificil sa se ajunga la un consens agreat de toata lumea. Fii prudent si nu da curs conflictelor acum cat mai este vacanta. Ai spor la curatenii, reparatii si la reorganizarea casei și proviziilor necesare.

Gemeni
 
Ai putea merge in excursie impreuna cu prietenii apropiati, in vizita la rude sau ai putea invita la tine acasa persoane dragi. Sunt favorizate discutiile importante, schimbul de informatii si deciziile cu implicatii pe termen lung. Totuși, evita sa-ti divulgi punctele sensibile ale vietii. Unii abia astepta sa profite de pe urma vulnerabilităților tale.


Rac
 
Se intrezaresc castiguri dintr-o activitate profesionala desfasurata intr-un cadru oficial. Insa, pe neasteptate apar cheltuieli necesare achitarii unor datorii restante sau pentru nevoile partenerului de viata. Chiar si unele rude sau colegii de munca pot apela la ajutorul tau financiar. Fluctuatiile bugetului disponibil pentru nevoile tale personale iti poate crea neplaceri serioase.

Leu
 
Reactiile tale pot destabiliza multe relatii si situatii bune in care esti implicat. Esti plin de energie, insa fii prudent vizavi de gestionarea ei. O dieta echilibrata, potrivita consitutiei tale, compania semenilor dragi si de incredere, odihna si plimbarile in aer liber iti pot linisti sufletul si calma mentalul. Unii chiar iti stau alaturi sincer si te sprijina necondiționat.

Fecioara
 
Se recomanda odihna si detasare de tumultul cotidian. Sanatatea este vulnerabila, astfel ca de mare folos ti-ar fi sa te ingrijesti corespunzator. Fereste-te de discutii aprinse, spatii aglomerate si de activitati care te solicita prea mult. Gandeste-te la evenimentele in care esti implicat! Neplacerile vin dinspre locul de munca, insa depinde numai de tine sa imbunatatesti lucrurile.

Balanța
 
Este posibil sa-ti modifici planurile personale si profesionale in urma discutiei cu un prieten important. Esti tentat sa te bazezi numai pe spusele altora si pe experientele lor de viata si activitate. Discerne atent lucrurile si filtrează mental tot ce ti se spune. Pana la urma tu esti acela care trebuie sa decidă pentru viitorul tău.

Scorpion
 
Iti va creste faima astăzi. Cineva din anturajul profesional te poate propune pentru o functie de conducere sau iti poate oferi responsabilitati noi, in urma competentelor tale deosebite demonstrate, pana acum, in campul muncii. Totusi, nu te culca pe laurii victoriei si rezolva-ti indatoririle profesionale cum stii tu mai bine.

Săgetător
 
Esti atras de studii si calatorii. Pe de o parte, poti asimila usor informatii, poti participa la cursuri de weekend sau poti face un schimb de idei deosebite cu oameni valorosi, de buna calitate. Asculta si opiniile altora! Vei fi surprins cate lucruri noi vei afla. Însă, pe de altă parte, exista riscul sa te suprasoliciti mental si sa obosești.

Capricorn
 
Sunt posibile castiguri de la si prin altii astăzi. Insă, va trebui sa platesti facturi, taxe sau alte datorii restante. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, insa alege mai intai achitarea prioritatilor. Partenerul de viata sau o ruda draga ar putea apela la sprijinul tau material. Fii intelegator si ofera din preaplinul tau din tot sufletul.

Vărsător
 
Sunt posibile surprize deosebite atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatia cu partenerii profesionali la finalul acestei saptamani. Ai tendinta de a respinge tot ce provine din partea celorlalti. Tu esti cel care poate gestiona corespunzator aceste relatii, astfel ca fii prudent si evita critica excesiva si gesturile care-i pot îndepărta pe ceilalti de tine.

Pești
 
Se contureaza activitati de rutina astăzi, insa ar fi bine sa le rezolvi pe cele prioritare. Sanatatea este vulnerabila si chiar ai nevoie de odihna, relaxare si compania semenilor dragi. Lasa grijile deoparte si indreapta-ti atentia spre propria ta fiinta. In umbra decorului cotidian exista provocări, hibe ce-si așteaptă rândul sa iasa la iveala.
 
 Text și foto: Astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 674

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 609

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 600

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 644

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 733

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 652

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 624

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 666

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 687

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 562

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 695

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 993

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 670

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 660

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 626