Horoscop pentru marți, 16 noiembrie 2021. Este o zi a creativității și iubirii pentru una dintre zodii

Berbec

Stii foarte bine incotro vrei sa te indrepti, cum ti-ar placea sa arate viitorul tau si cine sa faca parte din el. Numai ca sunt oameni in viata ta care se opun anumitor alegeri, iti taie din elan si te descurajeaza. In felul acesta, se pot reactiva niste temeri, precum si neincrederea in tine. Tocmai de aceea, orice ti-ar spune ceilalti, ramai increzator in tine si in alegerile tale.

Taur

O zi numai buna pentru a face un pas inapoi si a privi imaginea de ansamblu a unei situatii tensionate cu care te confrunti. Numai iesind din padure, vei vedea padurea, asa ca e foarte important sa-ti acorzi un timp pentru relaxare si sa te detasezi de intregul context. Renunta la dorinta de a gasi solutii acum. Doar ai rabdare si fii gata sa recunosti momentul potrivit pentru a actiona.

Gemeni

Astazi tinzi sa fii suspicios cu privire la orice veste, informatie sau propunere primita. Desi nu-ti sta in fire sa abordezi lucrurile dintr-o perspectiva conservatoare, astazi esti de nerecunoscut. De fapt, ti-e teama ca ti-ai putea pierde autoritatea sau respectul celor din jur. De aici refuzurile, reticenta si chiar pesimismul. Ar fi bine sa te relaxezi si sa ai mai multa incredere in intuitia ta.

Rac

Unele decizii luate de sefi sau autoritati nu corespund principiilor tale. In plus, ai senzatia ca exista alte intentii in spatele mesajelor pe care le primesti, asa ca esti rezervat si reticent. Totusi, nu e cazul sa exagerezi in aceasta privinta si sa vezi conspiratii peste tot. Doar asteapta, rabdator, sa se clarifice totul si apoi hotaraste ce actiuni sunt potrivite.

Leu

Se pare ca astazi iti este testata rabdarea, din moment ce demersurile administrative sunt incetinite, relatiile si comunicarea sunt dificile, iar informatiile pe care le obtii se bat cap in cap cu convingerile tale. Asadar, daca te vezi impotmolit, nu e o solutie sa te zbati, pentru ca nu faci decat sa te afunzi si mai mult. Mai bine lasa lucrurile in voia lor si asteapta sa devina totul clar.


Fecioara

E posibil sa fi depasit termenele limita pentru niste plati, iar astazi e necesar sa te ocupi de acestea. Asadar, chiar daca nu-ti place, va trebui sa gasesti solutii astfel incat sa nu-ti dezechilibrezi bugetul. E foarte important sa-ti administrezi cat mai eficient resursele si sa eviti cheltuielile inutile.

Balanta

Aspectul la care te invita Luna in Berbec sa fii atent astazi este legat de relatii si de modul in care le gestionezi, chiar si atunci cand apar disensiuni, divergente sau chiar conflicte. Asadar, indiferent de reactiile, judecatile sau atacurile celor din jur, ramai consecvent cu principiile tale si cu adevarul tau interior. Cu alte cuvinte, evita compromisurile.

Scorpion

Daca in prima parte a zilei ti-e foarte clar ce ai de facut in continuare pentru succesul unui proiect de la locul de munca, spre seara pot aparea confuzia, frica si nesiguranta. Acestea vin insa din comparatiile cu experiente trecute asemanatoare, pe care tinzi sa le faci. Asadar, in loc sa te razgandesti sau sa opresti niste demersuri, mai bine asteapta sa treaca acest moment.

Sagetator

Pasiunea pe care o pui astazi in tot ce faci poate fi primita cu reticenta de persoanele din anturajul apropiat. Insa, daca simti sa spui sau sa faci un lucru, nu te lasa oprit de prejudecatile sau preconceptiile altora. Pur si simplu, exprima-te asa cum simti, fara exagerari si fara inhibitii. Este o zi a creativitatii si iubirii pentru tine, asa ca traieste din plin si fa alegeri cu inima.

Capricorn

E posibil ca astazi sa te intrebi foarte serios daca esti pe drumul profesional corect din punct de vedere al abilitatilor si darurilor tale naturale. E posibil sa ai sentimentul ca poti sa te exprimi mult mai usor si cu mai multa bucurie facand altceva sau fiind in alt context. Oricum, ziua de astazi iti poate oferi niste raspunsuri importante, asa ca fii prezent la tot ce simti si traiesti.

Varsator

Cam multe usi inchise astazi, pentru cat de multa energie ai. Asadar, chiar daca esti nerabdator sa-ti pui in practica ideile, va trebui sa ai rabdare si sa fii dispus sa inveti cate ceva din fiecare experienta, oricat de nepotrivita ti s-ar parea. Un lucru e sigur: daca apar obstacole, nu e intamplator.

Pesti

Se pare ca ideile tale legate de investitii e necesar sa mai astepte, datorita unor blocaje legate de finante. E posibil sa intampini amanari si piedici de tot felul, mai ales daca te bazai pe sprijinul cuiva. Acum insa e necesar sa te bazezi doar pe tine, pe calitatile tale, pe ce stii si poti face. Castigurile vin in urma eforturilor proprii.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luna Mai, anul 2024. Cheful de distracții și aventuri este accentuat în prima parte a lunii pentru una dintre zodii

01 May 2024 396

Horoscop pentru miercuri, 01 mai 2024. Este o zi încărcată cu multe treburi pentru una dintre zodii

01 May 2024 490

Horoscop pentru luni, 29 aprilie 2024. Segmentul financiar atrage atenția în mod deosebit unuia dintre nativii zodiacului

29 Apr 2024 561

Horoscop pentru săptămâna 29 aprilie - 05 mai 2024. Evenimente deosebite în plan partenerial și financiar

29 Apr 2024 711

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 751

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 674

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 640

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 682

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 783

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 699

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 665

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 709

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 721

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 593

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 721