Horoscop pentru marți, 27 septembrie 2022. O zi excelentă pentru una dintre zodii

HoroscopBerbec

Preocupări în sfera relațiilor parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viață, însă dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de altii, dar astrele te sfatuiesc sa fii mai atent la toate relațiile și acțiunile de anvergură în care ești implicat sau dorești să te implici. Daca ești nemultumit, sustine-ți opiniile cu argumente viabile.

Taur

Multă vânzoleală la serviciu! Relatiile colegiale sunt conflictuale, deci bazeaza-te doar pe eforturile tale. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să eviți eforturile fizice deosebite. Folosește doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea stării tale. Chiar dacă există nemulțumiri profesionale majore, ele se vor rezolva de la sine.

Gemeni

Esti creativ, putând gasi cu ușurință rezolvari la toate problemele vieții. Relația cu persoanele dragi sunt destul de conflictuale. Se pot răsturna planuri comune, anula înțelegeri, rediscuta chestiuni amoroase vechi rămase neînțelese sau nerezolvate. Prudență, discreție, răbdare! Spre seară, rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Rac

O zi excelentă pentru treburi gospodărești și pentru discuții cu membrii familei. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Sunt posibile divergențe de opinie cu cei dragi. Controversele aduc diversitate și stimulează imaginația pentru a găsi soluții optime de rezolvare a situațiilor în care te afli.

Leu

Multe discuții cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte din varii motive! Implică-te cu drag și măsură în toate, deoarece vei avea si tu de câștigat ceva de pe urma ajutorului acordat altuia. Selectează cu atentie informațiile care vin spre tine, întrucât există și multă vorbărie fără rost.


Fecioara

Aspectele financiare cotidiene reprezintă o temă importantă. Nemulțumirile privitoare la modificările salariale sau legate de regimul muncii ating astăzi cote alarmante. Însă, este vorba despre felul în care te raportezi tu la bani, muncă și implicațiile lor. Ai încredere că vei depăși totul cu bine. Consumă și cheltuiește strictul necesar!

Balanta

Ar fi bine, dacă ți-ai oferi momente de izolare, detașare de cotidian, liniște, dialog interior. Tensiunile sufletești resimțite astăzi sunt dificil de gestionat, dacă te implici în activități solicitante, dacă vorbești cu ceilalți sau dacă te lași pradă gândurilor și evenimentelor exterioare neplăcute. Prudență, răbdare, toleranță!

Scorpion

O zi bună de a sta doar cu tine însuți. Stările tale de spirit fluctuează, iar nemulțumirile sufletești ating vârfuri. Ar fi bine să nu lași să se vadă toate acestea. Plimbările ușoare în aer liber, alimentația corectă, odihna conștientă te ajută să treci cu bine peste fluctuațiile energetice de peste zi. Ai încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta.

Sagetator

Prietenii si protectorii revin în atenția ta cu o forță nebănuită. Sunt posibile controverse, anularea unor înțelegeri și reconfigurarea tuturor relațiilor. Se pare că de la banii și bunurile comune pornește avalanșa schimbărilor pe toate planurile. Ar fi bină să accepți și să lași ca evenimentele să-și urmeze cursul firesc. O plimbare în aer liber este binevenită.

Capricorn

Evenimente bulversante la locul de muncă! Relațiile profesionale, în speță cele cu autoritățile pot lua turnuri nebănuite. Alege-ți cu grijă vorbele, faptele și, la nevoie, sfătuiește-te cu oameni de încredere. Ar trebui să renunți la rapid la o funcție de conducere, la un statut social pe care nu-l mai poți susține, dar și la imaginea falsă creată în ochii celorlalți.

Varsator

O zi cu multe gânduri neliniștitoare și informații controversate. Controlează-ți reacțiile, liniștește-te, stai departe de forfota cotidiană și de problemele altora. Ai nevoie de odihnă, cultivarea încrederii în forțele proprii și mai ales de cultivarea încrederii în faptul că Universul lucrează necontenit și necondiționat la bunăstarea ta.

Pesti

Astăzi sunt momente favorabile achitării datoriilor. Verifică situatia bugetului de venituri si cheltuieli. Se conturează modificări salariale și cheltuieli majore comune cu alții. De asemenea, poți descoperi erori în actele financiare sau în actele privitoare la bunurile patrimoniale. Informează-te corect, din surse sigure și cheltuiește strictul necesar.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru marți, 29 noiembrie 2022. O zi cu multe provocări pentru cei din zodia Balanță

29 Nov 2022 540

Horoscop pentru săptămâna 28 noiembrie - 04 decembrie 2022. Iată ce vă rezervă astrele

28 Nov 2022 837

Horoscop pentru luni, 28 noiembrie 2022. Cum debutează săptămâna pentru zodia ta

28 Nov 2022 702

Horoscop pentru duminică, 27 noiembrie 2022. Se anunță întâlniri cu prietenii și plimbări prin locuri dragi pentru una dintre zodii

27 Nov 2022 585

Horoscop pentru sâmbătă, 26 noiembrie 2022. Sunt zile bune pentru Fecioare de a petrece alături de persoana iubită și de copii

26 Nov 2022 761

Horoscop pentru vineri, 25 noiembrie 2022. Se anunță forfotă multă la locul de muncă pentru una dintre zodii

25 Nov 2022 667

Horoscop pentru joi, 24 noiembrie 2022. Află ce îţi rezervă astrele pentru astăzi!

24 Nov 2022 781

Horoscop pentru miercuri, 23 noiembrie 2022. Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru cei din zodia Gemeni

23 Nov 2022 869

Horoscop pentru marți, 22 noiembrie 2022. Posibile câștiguri pentru o parte din nativi

22 Nov 2022 754

Horoscop pentru săptămâna 21 - 27 noiembrie 2022. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

21 Nov 2022 1020

Horoscop pentru luni, 21 noiembrie 2022. Săptămâna debutează cu multă treabă pentru una dintre zodii

21 Nov 2022 672

Horoscop pentru duminică, 20 noiembrie 2022. Nativii pentru care se anunță probleme de sănătate

20 Nov 2022 730

Horoscop pentru sâmbătă, 19 noiembrie 2022. Se anunță răsturnări de situație pentru una dintre zodii

19 Nov 2022 831

Horoscop pentru vineri, 18 noiembrie 2022. Cum stau zodiile la capitolul financiar

18 Nov 2022 710

Horoscop pentru joi, 17 noiembrie 2022. Se anunță o zi interesantă la capitolul prieteni pentru una dintre zodii

17 Nov 2022 823