AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de ConstantaBerbec
Ești plin de energie și dornic de a schimba multe în viața ta. Sunt momente favorabile în acest sens, dar fii prudent. Există riscul să te avânți în direcții greșite. Sfătuiește-te cu cei dragi și de încredere, pentru că ei pot fi ceva mai obiectivi decât în tine de-a lungul acestei săptămâni. A doua parte a perioadei analizate evidențiază cheltuieli cotidiene. Sunt șanse bune de a primi bani, salariul sau alte tipuri de favoruri materiale dinspre segmentul profesional. Evită cheltuielile nefondate! Prietenii te pot sfătui de bine în orice chestiune financiară.

Taur
În primele zile ale săptămânii ai nevoie de odihnă. Dialogul interior, analiza sinceră a situațiilor și relațiilor în care ești implicat sunt foarte necesare acum, deoarece trebuie să schimbi ceva. Chiar dacă îți este dificil să faci schimbări de orice fel, depune eforturi serioase și concentrează-te numai pe ceea ce ai tu realmente nevoie în această perioadă. Se pot evidenția și afecțiuni ale capului și ale sistemului renal, de care va trebui să ții cont. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine și vei ști foarte clar ce anume ai de făcut pentru a-ți îmbunătți planurile.

Gemeni
Zile interesante în relațiile cu prietenii. Informațiile aflate te vor ajuta atât la serviciu, cât și în planul sănătății. Totuși a urma orbește sfaturile altora fără discernământ nu se recomandă. Sunt zile bune și pentru a sta de vorbă mai mult cu tine însuți și a vedea clar în ce fel de situații și relații te afli. Sunt șanse deosebite de a schimba anumite chestiuni personale sau profesionale. Sănătatea îți poate oferi surprize, dar în parametrii deja cunoscuți. Rezervă momente de odihnă, plimbări în aer liber și somn suficient. Te vei simți mult mai bine la finalul săptămânii.

Rac
Săptămâna începe cu multă forfotă în plan socio-profesional, fiind posibile reuniuni importante la serviciu, decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională, asumarea unor responsabilități noi și pe termen lung. Totuși, această efervescență te poate copleși și obosi în același timp. Selectează numai ce te interesează pe tine și ceea ce poți rezolva pe baza forțelor tale. Cineva din anturajul sentimental, persoana iubită sau copiii, îți vor susține demersurile socio-profesionale în mod excepțional. Profită de tot sprijinul pe care îl primești!

Leu
Zile potrivite pentru studiu, discuții elevate, informare, pentru activități culturale și spirituale. Citește, învață, dialoghează cu oameni de bună calitate și erudiți, trasează planuri de îmbunătățire a bagajului educațional, dar și pentru a călători peste mări și țări. Sunt momente bune pentru a-ți rafina sufletul și a te bucura de relații înfloritoare. Călătoriile reprezintă o temă importantă acum. La serviciu se conturează reuniuni profesionale cu șefi și autorități. Va predomina senzația că te afli pe o scenă și toți îți urmăresc cu interes reprezentația. Alege cuvintele și gesturile cu grijă!

Fecioara
Se conturează cheltuieli comune cu alții, dar și rezolvarea unor datorii vechi. Pe lângă cheltuielile curente pot interveni cheltuieli pentru cineva drag din anturajul apropiat sau pentru studii și călătorii. Fii prudent și nu te hazarda în investiții pentru alții. Activitățile culturale și dialogurile erudite cu oameni deosebiți te pot ajuta să te relaxezi pe de o parte, dar pe de altă parte te ajută să-ți lărgești orizontul cunoașterii cu informații noi și foarte utile ție acum. Vor intra în discuție și planurile de călătorii și de studii.

Balanta
Situații inedite în relațiile parteneriale! Sunt posibile discuții aprinse și activități comune de anvergură cu partenerul de viață și/ sau colaboratorii profesionali. Tema principală a disputelor parteneriale este legată de banii obținuți și cheltuiți împreună. Atât nevoile, scopurile tale, cât și nevoile, scopurile partenerilor s-au schimbat foarte mult, iar acum totul se discută deschis, fără menajamente. Este vremea marilor decizii, astfel că separarea, divorțul, desprinderea din parteneriate și colaborări care nu te mai interesează sunt de luat în calcul foarte serios.

Scorpion
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu. Selectează prioritățile, dozează-ți eforturile și, la nevoie, apelează la sprijinul colegilor. Sunt posibile neplăceri colegiale de la banii și favorurile obținute de la locul de muncă. Se recomandă prudență, toleranță și răbdare în toate tipurile de relații, pentru că se pot declanșa conflicte pe termen lung numai datorită atitudinii tale față de ceilalți și față de problemele lor. Sănătatea segmentelor capului și segmentelor sistemului renal este vulnerabilă, fiind posibil să ai nevoie de îngrijiri de specialitate.

Sagetator
Este multă forfotă în relațiile sentimentale în prima parte a săptămânii. Discuții aprinse și acțiuni de anvergură împreună cu persoana iubită sau copiii. Fii prudent și înțelegător cu cei dragi, chiar dacă pe alocuri îți displac ideile sau planurile lor de viață. Atmosfera este tensionată în plan sentimental, astfel că de la banalități se poate ajunge la conflicte pe termen lung. La serviciu ai multe și mărunte de făcut, dar nu forța nota, întrucât sănătatea este vulnerabilă. Pot fi aduse în discuție planuri de analize, consultații medicale sau intervenții chirurgicale.

Capricorn
Situații de excepție în segmentul relațiilor familiale și în cel domestic. Discuții aprinse cu membrii familiei, activități domestice de anvergură, răsturnări de situație dificil de anticipat. Fii prudent, tolerant, înțelegător cu ceilalți și evită escaladarea conflictelor. Trasează planuri domestice pe termen lung. La mijlocul săptămânii se vor anima relațiile sentimentale. Apropie-te de cei dragi, desfășoară activități comune cu ei și amintește-ți de hobby-urile dragi sufletului tău. Te poți amuza și relaxa din plin.

Varsator
Se conturează întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte și activități intelectuale de anvergură. De reținut persoanele pe care le întâlnești în aceste zile și ceea ce discuți cu ele. Orice informație aflată este utilă pe termen lung, chiar dacă la prima vedere pare neinteresantă sau de neînțeles. Prudență în toate, pentru că se pot isca conflicte pe termen lung de la banalități. Relațiile cu membrii familiei se evidențiază prin dialoguri amiabile, întâlniri cu neamurile, vizite în locurile natale, planuri domestice comune.

Pesti
Chestiunile financiare îți deschid săptămâna. Este vorba despre veniturile pe care le obții din munca desfășurată la un loc de muncă și de cheltuielile cotidiene. Poți primi sume importante de bani drept recompensă la eforturile depuse în plan profesional. Dar, în același timp vor interveni și cheltuieli majore. Fii cumpătat în toate, pentru că există riscul să cheltuiești prea mult furat de mirajul câștigurilor momentane. Întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și călătorii pe distanțe scurte.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 15 - 21 aprilie 2019

15 Apr 2019 381

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 8 - 14 aprilie 2019

08 Apr 2019 395

Astrocafe.ro Atmosfera astrală APRILIE 2019 - Descurcăm ce am încurcat

04 Apr 2019 334

Astrocafe.ro Când ai decis ce nu poţi fi?

18 Mar 2019 453

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 martie 2019

18 Mar 2019 524

Astrocafe.ro Horoscop pentru săptămâna 11 - 17 martie 2019

11 Mar 2019 803

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 4 - 10 martie 2019

04 Mar 2019 666

Astrocafe.ro Atmosfera astrală MARTIE 2019

28 Feb 2019 602

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 25 februarie - 03 martie 2019

26 Feb 2019 679

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 18 - 24 februarie 2019

18 Feb 2019 568

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 11 - 17 februarie 2019

11 Feb 2019 604

astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 04 - 10 februarie 2019

04 Feb 2019 569

Astrocafe.ro Luna Nouă în Varsator, 4 Februarie 2019. Inspirație de zile mari!

03 Feb 2019 597

Astrocafe.ro Mercur în Vărsător (24 ianuarie - 10 februarie 2019). Activarea geniului interior

01 Feb 2019 440

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 28 ianuarie - 03 februarie 2019

28 Jan 2019 577