AstroCafe.ro

Horoscop pentru saptamana 29 ianuarie - 04 februarie 2018


Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
Se întrezăresc modificări în relațiile familiale. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale. Însă, cu puțin efort și bunăvoință vei reuși să lămurești orice dispută, ba chiar să mulțumești pe toată lumea. Orientează-ți eforturile spre îmbunătățirea condițiilor spațiului în care locuiești sau spre achiziționare unor bunuri necesare traiului gospodăresc. Apar noutăți în plan sentimental. O relație amoroasă își poate schimba termenii de desfășurare sau se poate finaliza definitiv. Relațiile cu generațiile mai tinere decât tine, inclusiv copiii îți pot răscoli sufletul, însă, de fapt este vorba despre felul în care privești tu aceste personaje.

Taur
Săptămâna debutează cu activități intelectuale, demerusuri ce țin de acte, documente, înscrisuri, corespondență cu persoanele din anturajul apropiat. De asemenea este posibil să călătorești pe distanțe scurte în diverse scopuri personale sau profesionale. Vorbește puțin și ascultă mai mult. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate. Sunt momente bune pentru a lămuri chestiuni patrimoniale, a rezolva treburi gospodărești care trenează de ceva vreme și chiar pentru a plănui schimbări importante legate de bunuri patrimoniale. Persoana iubită îți poate oferi surprize plăcute, invitându-te la un spectacol de teatru, film sau antrenându-te în activități recreative.

Gemeni
În prima parte a săptămânii ești preocupat de creșterea veniturilor tale din activitatea profesională desfășurată. Poți primi bani, favoruri, însă și vești legate de modificarea regimului muncii și implicit a salarizării. Îndeplineșlte-ți sarcinile de lucru corect și la timp, chiar dacă există, decamdată, restricții și animozități, la locul de muncă. Este bine să te rezumi la cheltuielile strict necesare și să eviți investițiile și împrumuturile. Mentalul este răscolit, iar comunicarea deficitară. Evită activitățile care te solcită mult, discuțiile de anergură și luarea deciziilor importante. Relațiile cu unele rude sau prieteni apropiați sunt tensionate, fiind posibil să îți schimbi definitiv atitudinea și părerea față de aceste persoane.

Rac
Este o săptămână în care îți poți alcătui planuri mărețe, atât personale, cât și profesionale. Luni și marți profită de contextul astral care îți favorizează gândirea obiectivă și ancorarea în realitatea cotidiană. Renunță fără ezitare la obiceiuri, relații și situații nepotrivite. Orientează-te spre abordarea unor noi orizonturi ale cunoașterii.  Însă, ține pentru tine ce intenționezi să faci și mai ales ascultă-ți vocea interioară. Apar informații legate de veniturile tale obținute din munca desfășurată la serviciu. Pe de o parte poți primi bani, cadouri, favoruri, însă pe de altă parte se întrezăesc și cheltuieli. Temerile legate de bugetul personal sunt la cote mari, dar nefondate. Traversezi o perioadă în care este bine să cheltuiești strictul necesar, să eviți mofturile și investițiile de orice fel.

Leu
În primele două zile ale săptămânii ești retras. Relațiile cu ceilalți se desfășoară anevois, pentru că energia ta vitală este la cote joase și cu greu te poți conecta la cotidian. Fii prudent și ocupă-te numai de activități ușoare. Îți prinde bine odihna, alimentația potrivită și compania oamenilor dragi și de încredere. Pe cât posibil evită consultațiile și analizele medicale. Stările tale de spirit vor parcurge o gamă largă, pentru că reflectoarele astrelor sunt ațintite asupra ta. Te așteaptă o etapă nouă de viață. Acum îți poți alege trasee personale și profesionale total diferite de cele de până acum. Fii curajos și îndrăznește spre culmi înalte, pentru că poți mult mai mult decât crezi.

Fecioara
Se întrezăresc schimbări majore la locul de muncă. Pe de o parte este vorba despre persoanele care îți susțin proiectele profesionale. Posibil să te desprinzi de unii prieteni sau susținători, pentru că aceste persoane nu te mai pot ajuta așa cum îți dorești tu. Sunt momente favorabile și pentru detașarea de cotidian și pentru meditații în locuri sfinte. Se pot accentua insomniile, stările neliniștitoare, dar și unele neplăceri ale întregului organism. Controlează-te, pentru că totul depinde de tine și de felul în care te raportezi la lume și viață. În această săptămână poți sesiza foarte ușor ce se petrece în culisele domeniul profesional în care activezi. Colegii de serviciu îți pot oferi o mână bună de ajutor.

Balanta
Debutul sptămânii îți aduce în atenție relațiile cu șefii și poziția ta în grupul socio-profesional de la locul de muncă. Sunt posibile discuții aprinse, pe seama faptului că ești distrat și ai lăsat de izbeliște, în ultima vreme, unele sarcini de lucru. Concentrează-ți eforturile spre ceea ce se petrece la serviciu, pentru că există riscul deteriorăii imaginii tale publice și apariției oprobriului celorlalți. Apar noutăți  în relațiile cu prietenii și protectorii din domeniul profesional. Datorită unor constatări recente vizavi de felul în care s-au desfășurat aceste relații sunt șanse să-ți reconfigurezi capitolul prieteni. Bine ar fi să îți selectezi persoanele cărora le vei acorda mai departe statutul de prieten sau colaborator în planurile tale personale și profesionale.

Scorpion
Este o săptămână cu multă vâlvă la serviciu. Sunt posibile altercații cu șefii sau cu reprezentanții oficiali ai diverselor instituții. De fapt tu ești serios, pus pe fapte mari, însă constați că nu ai spor în ceea ce întreprinzi. Fii atent le ce se petrece în preajma ta și urmează cursul evenimentelor fără să forțezi nota. Se conturează un final de etapă profesională. Fii prudent și temperează-ți reacțiile, deoarece există riscul să strici relații și situații bune. Este important ce îți sugerează persoanele din anturajul profesional. Chiar dacă, la prima vedere, accepți cu greu faptul că apar schimbări socio-profesionale, ia aminte la cele aflate în această săptămână. Există prieteni în preajma ta care te pot sfătui de bine, dacă îi lași să-și exprime liber opiniile.

Sagetator
În primele zile ale săptămânii vor apărea noutăți legate de salarizarea ta de la un loc de muncă. Raportarea excesivă la valorile materiale ale vieții te poate obosi și, mai mult decât atât, îți poate crea neplăceri pe termen lung în relațiile cu ceilalți. Găsește un echilibru just între material și imaterial. Felul tău de a gândi se poate modifica. Energia astrală din această perioadă te va ajuta să renunți la tipare de gândire perimate și la relații sau situații care îți obstrucționează progresul. Este bine să fii discret și scump la vorbă întreaga săptămână. Disciplinează-ți gândurile și învață din experiențele de viață ale celor mai în vârstă decât tine.

Capricorn
Ființa ta emană mult farmec în această săptămână. Năzuiești la scopuri nobile, împarți cu ceilalți din ideile tale, ba chiar provoci pe toată lumea la exprimarea naturală de sine. Fii prudent, pentru că vorbele tale meșteșugite pot fi luate în serios și de cei vulnerabili și necunoscători în ale vieții. Partenerul de viață sau cei profesionali îți pot reproșa faptul că ești preocupat mai mult de filozofia vieții, în dauna realizărilor concrete. Aducerea la realitatea cotidiană se va produce destul de zgomotos. Se pare că este vorba despre valorile materiale pe care le folosești și administrezi împreună cu alții. O etapă financiară importantă se va încheia, în sensul că fie vei beneficia mai puțin de aceste valori materiale, fie va trebui să contribui financiar mai mult la întreținerea lor.

Varsator
Prima parte a săptămânii îți aduce multă activitate la serviciu. Chiar dacă ți-ai lua zile libere, tot ai avea de trebăluit prin casă. Vrei să rezolvi toate restanțele, mai ales că se preconizează că ți se vor mări câștigurile, dacă reușești să aduci la zi toate sarcinile de lucru. Însă pe de altă parte, îngrijește-ți sănătatea. Organsimul este vulnerabil, existând riscul accentuării unor afecțiuni legate de inimă, sistem circulator sau coloană vertebrală. Dozarea eforturilor, echilibrarea orelor de muncă cu cele de odihnă și alimentația sănătoasă îți sunt de mare folos. Apar predispoziții la răsturnări de situație în relațiile parteneriale și în colaborări. Unele se vor reconfigura, altele se vor încheia definitiv.

Pesti
Contextul astral al săptămânii îți favorizează activitățile profesionale și relațiile colegiale. Dacă în primele două zile dorința de iubire și aventuri este mare și greu de controlat, în următoarele zile vei reuși să lași deoparte frământările amoroase și să-ți îndrepți atența spre muncă și implicațiile ei. se conturează schimbări majore în plan profesional. Fie se modifică condițiile de muncă, fie reușești să termini o activitate care durează de ceva vreme, fie pur și simplu îți propui să faci altfel lucrurile la serviciu. Fii prudent și la sănătate, deoarece se pot accentua neplăceri ale întregului organism. Sunt posibile discuții cu specialiști în sănătate.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 17 - 23 septembrie 2018

17 Sep 2018 561

Astrocafe.ro Scopul existenţei noastre

10 Sep 2018 430

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 10 - 16 septembrie 2018

10 Sep 2018 363

astrocafe.ro Schimbarea direcţiei în viaţă

02 Sep 2018 429

AstroCafe.ro Atracţia - raportul natural

18 Aug 2018 546

Horoscop pentru saptamana 13 - 19 august 2018

13 Aug 2018 399

Astrocafe.ro Mesajul ingerilor pentru luna AUGUST. Noi perspective si creatii

05 Aug 2018 374

astrocafe.roAtmosfera astrală august 2018. Iubiți versus prieteni

03 Aug 2018 326

Astrocafe.ro Horoscop pentru saptamana 30 iulie - 05 august 2018

30 Jul 2018 482

astrocafe.ro A trăi creativ

26 Jul 2018 292

astrocafe.roCreat spre a te realiza

22 Jul 2018 285

Astrocafe.ro Cand nu mai stii sa faci bucurie pentru tine, fa pentru altul!

18 Jul 2018 326

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 16 - 22 Iulie 2018

16 Jul 2018 591

Astrocafe.roEclipsa de Soare in Rac din 13 iulie si toata vara 2018.Purificare, eliminare, transformare

12 Jul 2018 615

Astrocafe.ro Experienţa si vibraţia personală

08 Jul 2018 445

Astrocafe.roOracolscop 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 397

Astrocafe.roHoroscop pentru saptamana 25 iunie - 1 iulie 2018

27 Jun 2018 493

Astrocafe.ro Oracolscop 18 - 24 iunie 2018

18 Jun 2018 409

Astrocafe.ro Gândurile şi caracterul

15 Jun 2018 417

astrocafe.roRespiratia constienta

13 Jun 2018 383

astrocafe.ro Registrul sentimentelor

10 Jun 2018 418

Astrocafe.roRegistrul sentimentelor

06 Jun 2018 382

Astrocafe.ro Mesajul Ingerilor pentru luna iunie 2018

03 Jun 2018 533

astrocafe.ro Punctul forte al fiecarei zodii

27 May 2018 667

Astrocafe.ro Căutarea sensului

17 May 2018 376

astrocafe.ro Atmosfera astrală MAI 2018

30 Apr 2018 1059

Astrocafe.ro A fi sau a avea

20 Mar 2018 505

Astrocafe.ro Interviu cu NIKOLA TESLA, 1899. Totul este lumină

10 Mar 2018 1054

Astrocafe.ro Mentalitatea de învingător

06 Mar 2018 553

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 martie 2018

05 Mar 2018 857

Astrocafe.ro Luna plina in Fecioara, 2 martie 2018. Pastreaza ce e functional!

03 Mar 2018 940

Astrocafe.ro Absenţa ego-ului

27 Feb 2018 262

Horoscop pentru saptamana 26 februarie - 04 martie 2018

26 Feb 2018 349

Astrocafe.ro Relația cu relațiile

24 Feb 2018 572

Astrocafe.ro A deveni si a fi

23 Feb 2018 413

Horoscop pentru saptamana 19 - 25 februarie 2018

19 Feb 2018 385

Astrocafe.ro Anul chinezesc 2018 e cu două fețe!

17 Feb 2018 802

Astrocafe.ro Cunoaştere vs. înţelepciune

15 Feb 2018 353

Horoscop pentru saptamana 12 - 18 februarie 2018

12 Feb 2018 879

Astrocafe.ro Fă-ți treaba bine acolo unde ești

12 Feb 2018 460

Horoscop pentru saptamana 05 - 11 februarie 2018

05 Feb 2018 1019

Astrocafe.ro Analiza informației prin pupila inimii

03 Feb 2018 706

Astrocafe.ro Nu face presupuneri inutile

02 Feb 2018 571

Astrocafe.ro Starea de somn și veghea

27 Jan 2018 1001

Astrocafe.ro Viaţa şi moartea - stări energetice

26 Jan 2018 491

Horoscop pentru saptamana 22 - 28 ianuarie 2018

22 Jan 2018 462

Astrocafe.ro Înţelegerea complexelor

21 Jan 2018 695

Astrocafe.ro Calitatea vieții

20 Jan 2018 749

Horoscop pentru saptamana 15 - 21 ianuarie 2018

15 Jan 2018 1015

Horoscop pentru saptamana 08 - 14 ianuarie 2018

08 Jan 2018 849