Horoscop pentru vineri, 09 februarie 2024. Oboseala își spune cuvântul pentru zodia peștilor








Berbec
 
Zi importanta pentru relatiile cu prietenii, protectorii si sustinatorii din segmentul profesional in care activezi. Se contureaza discutii vizavi de felul in care fie iti indeplinesti sarcinile de la serviciu, fie legat de modul in care te raportezi la cei care ti-au sustinut demersurile profesionale. Se finalizeaza o etapa importanta si ar fi bine sa renunti de buna voie la oamenii si actiunile care te compromit.

Taur
 
Se recomanda prudenta la serviciu, mai ales in relatiile cu sefii si cu reprezentantii oficiali ai unor institutii cu care trebuie să colaborezi astazi. Posibil sa primesti reprosuri vizavi de felul in care iti indeplinesti sarcinile de lucru sau vizavi de felul in care gestionezi, folosesti banii si bunurile materiale de la serviciu. Este un moment care va marca finalul unei etape profesionale.

Gemeni

 
Este o zi importanta, pentru ca vei obtine concluzii deosebite in ceea ce priveste desfasurarea relatiilor profesionale. Mentalul este tensionat, astfel ca ar fi bine sa evitit discutiile si deciziile majore. Relatiile cu strainatatea, cele cu persoanele oficiale se vor modifica de acum incolo, pentru ca intr-un anume fel iti vor insela increderea.

Rac
 
Capitolul financiar marchează astăzi o rezolvare. Poate fi vorba despre a-ti achita niste datorii și a lămuri chestiuni financiare comune cu  alții. Este un moment important pentru a medita pe marginea evenimentelor si relatiilor in care esti implicat. Dincolo de lumea fizica inconjuratoare exista fațete de nebănuit cu ajutorul celor cinci simțuri.

Leu
 
Energia zilei iti ofera imbolduri de a opera ajustarile necesare in relatiile parteneriale. Se pare ca vei lua hotărâri ferme atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si relatiile profesionale. Poti avea senzatia ca ti se ridica un văl de pe ochi si percepi totul prin alte simțuri decat cele obisnuite lumii fizice. Adună informatii, observa atent cum actioneaza ceilalti si ceea ce spun.

Fecioară
 
Ar fi minunat sa-ti iei astazi liber si sa te ocupi doar de activitati usoare, plăcute sufletului tau. Este posibil sa te simti obosit, ba chiar sa te necăjească unele afectiuni vechi. Pe cat posibil, oblojește-te singur si evita consultatiile si analizele medicale. In sfera muncii este agitatie, fiind nevoie sa lucrezi mai mult singur. Exista tensiuni in relatiile profesionale.

Balanță
 
Pentru ca esti focalizat mai mult pe relatiile cu ceilalti si pe activiatile socio-profesionale, astazi s-ar putea sa primesti reproșuri din partea celor dragi. Acorda atentie relatiilor sentimentale, deoarece se pot incinge mult spiritele in plan amoros. se poate finaliza o relație amoroasă veche sau cel puțin isi va modifica termenii de desfășurare.

Scorpion
 
Eforturile iti sunt atrase atat de segmentul profesional, cat si de cel familial. Sunt sanse deosebite de a finaliza dispute familiale, de a face demersurile necesare imbunatatirii conditiilor din spatiul de locuit sau chiar de a achizitiona o casa, un teren sau alte obiecte necesare casei. Pe de alta parte, opreste-te din iuresul cotidian si apropie-te mai mult de membrii familiei.

Săgetător
 
Se intrezaresc discutii cu persoanele din anturajul apropiat. Tensiunile mentale si sufletesti sunt accentuate inca de la primele ore ale zilei. Vorbeste putin si fereste-te de a-ti expune intentiile sau de a emite judecati la adresa altora. Pe de alta parte, remarcile celorlalti, informatiile in aparență banale, pățaniile povestite in preajma ta, iti sunt utile in diverse moduri.

Capricorn
 
Interesanta zi pentru capitolul financiar! Se pot accentua nemultumirile vizavi de castigurile pe care le obtii din activitatea profesionala desfasurata. Ai sanse deosebite de a studia pe indelete situatia din segmentul profesional in care activezi. Provocarea momentului consta in a-ti slefui conceptiile vizavi de munca, plata, colegi.

Vărsător
 
Sunt momente deosebite pentru a te gândi la tine, la cum ai dori sa se desfășoare viata ta de acum incolo si de a lua decizii clare in acest sens. Evita tentatia de a te implica in treburi care nu te privesc sau care iti consuma bani. Ai succes in acele activitati care te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere.

Pești
 
Detaseaza-te de tot, ocupa-te numai de treburi usoare si ingrijeste-te. Oboseala isi va spune cuvantul, alaturi de accentuarea unor afectiuni vechi. Ai nevoie sa-ti schimbi stilul de viata, poate chiar si relatiile sau activitatea profesionala pe care o desfășori. In acest sens, te poate ajuta cu sfaturi si informatii deosebite, un prieten apropiat.
 
Text și foto: Astrocafe.ro

Citește și

Horoscop pentru miercuri, 07 februarie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru unii nativi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 26 aprilie 2024! Se anunță petreceri și întâlniri romantice pentru unii nativi

26 Apr 2024 672

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 608

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 598

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 640

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 728

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 651

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 622

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 664

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 686

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 561

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 694

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 992

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 668

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 659

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 625