Horoscop pentru vineri, 29 aprilie 2022. Află cum va fi ziua de azi pentru zodia ta

Horoscop

Berbec
 
Luna se afla in semnul tau zodiacal si iti confera farmec personal irezistibil, dinamism, pofta de viata, curaj si o uriasa putere de convingere. Practic, astazi nu-ti sta nimic in cale, orice ti-ai propune sa realizezi. Esti autentic, spui fara ocolisuri ce simti si gandesti, iti sustii punctul de vedere combativ si ferm, prin urmare reusesti sa ii inspiri si pe cei din jur sa te aprobe si sa te urmeze. Este si o zi a marilor aspiratii si ambitii, atat in relatii cat si in cariera.

Taur
 
O zi mai degraba de introspectie si izolare, decat de actiune. Asadar, astazi ar fi bine sa te ocupi doar de lucruri urgente sau care necesita un consum redus de energie. Este insa o zi buna pentru acumulare de informatii si pentru o evaluare atenta, a riscurilor pe care le implica niste demersuri oficiale. Da-ti voie sa te relaxezi si chiar sa lenevesti, daca asta iti doresti. Concluziile la care ajungi in aceste zile, iti vor fi foarte utile peste doua zile, cand vei face niste schimbari in viata ta.

Gemeni
 
O zi interesanta, sub aspectul relatiilor sociale si de prietenie. Esti plin de viata si ai un entuziasm molipsitor, care face ca ideile tale, sa gaseasca imediat sustinatori si sa fie materializate. Pe de alta parte, poate fi o zi cu multe intalniri, discutii si deplasari, asa incat nu prea vei avea timp sa-ti tragi sufletul. Dar pentru ca la baza acestora stau idei inovatoare, iar conversatiile sunt atat de interesante, pur si simplu nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Rac
 

O zi a afirmarii profesionale si prestigiului. Esti hotarat sa iei atitudine, pentru a indrepta o serie de lucruri in cariera. Prin urmare, nu te sfiesti sa-ti exprimi punctul de vedere, deschis si direct, chiar daca unii vor fi deranjati de modul transant in care pui problema. De fapt, discutiile si demersurile incepute astazi, vor continua timp de cateva saptamani, perioada in care iti vei construi si consolida, atat imaginea si credibilitatea, cat si pozitia sociala, chiar cu riscul de a starni reactii ostile.

Leu

 
O zi a demersurilor oficiale si a activitatilor legate de studii, examene sau calatorii lungi. Poti discuta pe marginea unui contract sau te poti decide sa urmezi un curs, de pe urma caruia sa obtii o diploma foarte utila. De asemenea, ziua de astazi poate aduce discutii interesante cu persoane elevate sau influente, care te ajuta sa te hotarasti cu privire la o alegere importanta. Cert este ca esti in plin proces de confirmare a pregatirii profesionale si  de ascensiune profesionala.

Fecioara
 
Astazi ai tendinta sa ceri si sa astepti foarte mult, de la partener si nu numai. Asta te poate face destul de capricios, iar in cele din urma te aduce in postura de a-ti petrece timpul liber singur sau intr-o stare de spirit nu tocmai grozava. Incearca sa-ti exprimi deschis dorintele, fara a avea pretentia ca celalalt sa le intuiasca sau sa ia initiativa in toate situatiile. Pe de alta parte, ziua de astazi poate aduce oportunitatea unei colaborari sau a unui contract pe termen lung.

Balanta
 
Probabil ca astazi esti mult mai receptiv la parerile si nevoile celor din jur. Te deschizi foarte mult catre viata sociala, care ti-a cam lipsit in ultima vreme. In acest sens, poti sa faci gesturi conciliatoare si poti sa provoci anumite persoane cu care ai fost in tensiune, la o discutie clarificatoare. Astfel, ai ocazia sa restabilesti armonia si sa solidifici anumite relatii, inclusiv cu partenerul de viata. Imaginea sociala este si ea foarte importanta, asa ca vei face tot posibilul sa iesi in evidenta cu ceva nou.

Scorpion
 
Luna in Berbec, plasata in zona muncii si activitatilor de rutina, te provoaca sa fii eficient, activ, organizat dar si dominator. Chiar daca nu esti foarte cooperant si nu reusesti sa functionezi foarte bine in echipa ci mai mult pe cont propriu, macar solutiile gasite de tine si strategia adoptata, vor da roadele scontate. Este posibil insa sa impui niste schimbari in echipa sau in modul de lucru, cu care nu toata lumea va fi de acord.

Sagetator
 
O zi cu adevarat minunata, mai ales sub aspectul relatiei amoroase. Luna in Berbec, plasata in zona iubirii si creativitatii, te face foarte demonstrativ si elocvent, in manifestarea trairilor si sentimentelor.Nu este exclus, ca ziua de astazi sa fie un inceput, pentru o relatie de dragoste pasionala. Daca esti deja intr-o relatie, aceasta va fi revigorata, prin gesturi frumoase, indraznete dar romantice, care vor ajunge direct la inima persoanei dragi.

Capricorn
 
In continuare, te concentrezi asupra familiei si caminului. Probabil ca vor aparea niste probleme pe care trebuie sa le rezolvi urgent si care necesita mult timp si mai multi bani decat ai fi dispus sa cheltuiesti acum. Pe de alta parte, te poti gandi sa faci unele schimbari in casa sau sa achizitionezi un obiect valoros pentru locuinta ta. Una peste alta, poate fi o zi destul de agitata, asa ca incearca sa-ti pastrezi calmul si sa iei lucrurile exact asa cum sunt.

Varsator
 
O zi numai buna pentru a te ocupa de activitati administrative, de rezolvarea unor probleme care tin de documente sau de planificarea unor deplasari. Este posibil ca astazi sa vina spre tine o cantitate uriasa de informatii, asa ca fii receptiv. Unele pot fi valoroase, chiar daca par simple zvonuri. Este de asemenea o zi buna si pentru examene, pentru inscrierea la un curs sau pentru intalniri si negocieri.

Pesti
 
Se pare ca astazi, iti canalizezi intreaga energie spre segmentul financiar. Te gandesti la bani, vorbesti despre bani si intreprinzi actiuni in sensul inmultirii lor. Adevarul este ca in curand va incepe o perioada favorabila, din punct de vedere al castigurilor banesti provenite din munca proprie. Este momentul sa-ti pui la treaba talentele, chiar si pe cele neexplorate pana acum. Este posibil chiar sa-ti descoperi noi calitati sau chiar vocatia.
 

text preluat de pe astrocafe.ro  


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru joi, 25 aprilie 2024. Tendința zilei este de refugiu in problemele celorlalți pentru unii nativi

25 Apr 2024 558

Horoscop pentru marți, 23 aprilie 2024! Segmentul amoros este sensibil astăzi pentru una dintre zodii

23 Apr 2024 584

Horoscop pentru luni, 22 aprilie 2024. La serviciu pot apărea neplăceri în relațiile colegiale pentru una din zodii

22 Apr 2024 625

Horoscop pentru săptămâna 22 - 28 aprilie 2024. Surprizele pot fi de proporții pentru unii dintre nativi

22 Apr 2024 711

Horoscop pentru sâmbătă, 20 aprilie 2024. Se anunță distracții și peripeții zilele acestea pentru una dintre zodii

20 Apr 2024 643

Horoscop pentru vineri, 19 aprilie 2024. Stările de spirit sunt amestecate pentru una din zodii

19 Apr 2024 612

Horoscop pentru miercuri, 17 aprilie 2024. Apar cheltuieli de tot soiul pentru una dintre zodii

17 Apr 2024 660

Horoscop pentru marti, 16 aprilie 2024. Unii dintre nativi trebuie să învețe lecția discreției

16 Apr 2024 679

Horoscop pentru duminica, 14 aprilie 2024. Sunt zile bune pentru odihnă pentru una dintre zodii

14 Apr 2024 550

Horoscop pentru sâmbătă, 13 aprilie 2024. Foarte interesante sunt relatiile parteneriale pentru unii dintre nativii zodiacului

13 Apr 2024 687

Horoscop pentru joi, 11 aprilie 2024. Relatiile parteneriale vor lua o alta turnură pentru una din zodii

11 Apr 2024 988

Horoscop pentru marți, 09 aprilie 2024. Unul dintre nativi este hotărât să-și schimbe filozofia de viață

09 Apr 2024 661

Horoscop pentru săptămâna 08 - 14 aprilie 2024. Se anunță o perioadă de schimbări profunde pentru una dintre zodii

08 Apr 2024 656

Horoscop pentru luni, 08 aprilie 2024. Ce zodie trebuie să dea dovadă de prudență la cheltuieli

08 Apr 2024 622

Eclipsa totală de Soare în Berbec, din 8 Aprilie 2024. Un nou TU

06 Apr 2024 1130