Horoscop Se conturează discuții și deplasări multe pentru unii nativi

Berbec

Ești preocupat îndeosebi de imaginea ta publică și de locul pe care îl deții în sfera profesională. Dialogurile cu șefii, colegii, cu diverși reprezentanți ai unor instituții oficiale îți aduc informații utile vizavi de modul în care ți-ai putea îmbunătăți competențele la locul de muncă sau cum ai putea avansa ușor în carieră. Ia aminte la tot ce ți se spune, însă acționează peste câteva zile.

Taur

Spiritualitatea reprezintă o temă la care ar fi bine să te gândești astăzi. Sufletul tău tânjește dupa activități culturale, vizite și meditații în locuri sfinte sau dialoguri cu persoane erudite. Pe de alta parte, pot apărea situatii legate de studii sau de calatorii în străinătate. Sanatatea poate ridica probleme majore în orice moment. Întoarce-ți privirea către sufletul tau și ascultă-l cu atenție!

Gemeni

Responsabil și calculat astăzi te ocupi de chestiunile financiare ce vizează banii si bunurile comune cu alții. Taxele, impozitele, creditele, relatiile cu institutiile financiare se ivesc la orizont într-un carusel amețitor. Ai suficiente resurse energetice să te ocupi pe indelete de acest sector de viață și activitate. Speculațiile, cadourile-surpriză și recompensele, lasă-le pentru alte zile.

Rac

Relațiile parteneriale alcătuiesc subiectul principal al zilei. Vrei nu vrei, astrele te îndeamnă să te ocupi de colaborări. Sunt momente pasagere, situații de rutină, așa că nu ai de ce sa te îngrijorezi. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, astfel încât ocupă-te doar de acest sector de viață. Nu este un moment bun pentru a-ți expune celorlalți gândurile, planurile sau deciziile.

Leu

Dorința de a munci este la cote înalte, fie că stai acasă, fie că mergi la serviciu. Sunt posibile situații mai puțin plăcute, dar reușești să treci peste ele. Sănătatea poate să-ți creeze ceva probleme, însă știi foarte bine ca există afecțiuni ce trenează de mult timp. Dozează-ți eforturile si nu iti solicita prea mult organismul. De evitat analizele și consultațiile medicale!


Fecioara

Ecoul distracțiilor îl resimiți puternic. Pe de altă parte, te gândești la chestiuni financiare, iar tentația speculațiilor îți dă târcoale. Fii atent si realizează doar lucruri cinstite, deoarece impulsurile primite acum sunt pasagere. Sunt posibile totodată, discuții aprinse cu cei dragi, pe seama faptului că nu îți rezervi suficient timp pentru ei. Remediază această situație!

Balanta

Pare dificil să te desprinzi de cămin sau de familie. Balansul între ce se petrece acasă și activitățile din sfera sociala te sâcâie destul de mult. Ai avea tu chef sa lenevești, dar astrele te pun la treabă. Nostalgia copilăriei s-a cuibărit în sufletul tău, însă este momentul să o lași de o parte. O reevaluare a prioritătilor ar fi binevenita. Se recomandă prudență la locul de muncă.

Scorpion

Se conturează discuții și deplasări multe pe distanțe scurte. Întâlnirile și dialogurile cu rudele sau prietenii apropiați pot fi utile in varii domenii de activitate. Astăzi, ocupă-te doar de activitatile cotidiene. Spre seara iti poti planifica treburile gospodaresti, pentru ca stii foarte bine ca te asteapta. Pentru linistea sufletului tau, așterne-ți impresiile de peste zi, într-un jurnal personal.

Sagetator

O zi care îți amintește-te de faptul că este momentul să te relaxezi și să-ți trasezi pe îndelete planuri personale și profesionale noi. Ai energie, idei strălucite, ba chiar și mulți admiratori care sunt dornici să te ajute în tot ce întreprinzi. Acceptă și ceea ce îți sugerează ceilalți, mai ales sfaturile sau soluțiile venite din partea oamenilor dragi și de încredere.

Capricorn

Energie și multă lumină răspândești în jurul tău. Este o zi excelentă pentru a te ocupa de relatiile parteneriale sau de parteneriate în general. Există niscai probleme vechi, știute, astfel că răsturnările de situație nu te mai pot lua prin surprindere. Încearcă să te ocupi si de treburile gospodărești, deoarece așa vei reuși să te detașezi de cotidian. Bazează-te doar pe forțele tale!

Varsator

Ar fi bine să fii discret. Este un moment propice pentru o introspecție de care ai mare nevoie. Stările tale de spirit sunt destul de fluctuante. Observă atent care sunt punctele vulnerabile ale vieții tale și ce anume te deranjează. Poți descoperi lucruri interesante. Ai răbdare cu tine și apoi încearcă să-ți faci un plan de acțiune. Astrele te sustin foarte bine în acest sens.

Pesti

Începi săptămâna alături de prieteni. Intâlnirile și dialogurile îți vor fi folositoare. Comunicarea este excelentă si chiar ai chef de vorbă. E adevărat ca și controversele sunt prezente, insa ele dau un farmec aparte evenimentelor. O reevaluare a relatiilor de prietenie si a celor sentimentale ar fi binevenită. Incercă să păstrezi în suflet doar lucrurile frumoase din orice fel de relație.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

Citește și: 

Horoscop. Succes neașteptat pentru una dintre zodii

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru vineri, 29 septembrie 2023 Cum va fi ziua de azi pentru fiecare zodie, conform astrologiei

29 Sep 2023 415

Horoscop pentru joi, 28 septembrie 2023. Se conturează forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

28 Sep 2023 571

Horoscop pentru miercuri, 27 septembrie 2023. În plan profesional se întrezăresc schimbări importante pentru una dinter zodii

27 Sep 2023 547

Horoscop pentru marți, 26 septembrie 2023 Dispute profesionale cu oameni de rang înalt, pentru una din zodii!

26 Sep 2023 537

Horoscop pentru luni, 25 septembrie 2023. La serviciu se anunță zarvă mare pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 668

Horoscop săptămânal O săptămână importantă în plan profesional pentru una dintre zodii

25 Sep 2023 659

Horoscop pentru duminica, 24 septembrie 2023. Zilele acestea, activitățile de rutină sunt frecvente pentru una dintre zodii

24 Sep 2023 552

Horoscop pentru sâmbătă, 23 septembrie 2023 Relațiile parteneriale sunt tensionate pentru una din zodii

23 Sep 2023 665

Horoscop pentru vineri, 22 septembrie 2023 Este o zi în care sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

22 Sep 2023 730

Horoscop pentru joi, 21 septembrie 2023. Cheltuielile sunt tema principală a zilei pentru una dintre zodii

21 Sep 2023 631

Horoscop pentru miercuri, 20 septembrie 2023 Ziua aduce cheltuieli importante pentru una din zodii

20 Sep 2023 638

Horoscop pentru marți, 19 septembrie 2023 Aspectele financiare reprezintă o provocare majoră astăzi pentru una dintre zodii

19 Sep 2023 655

Horoscop pentru 18 - 24 septembrie 2023. O săptămână cu multă forfotă în sfera profesională pentru una dintre zodii

18 Sep 2023 638

Horoscop pentru luni, 18 septembrie 2023. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

18 Sep 2023 630

Horoscop pentru duminică, 17 septembrie 2023 Posibil să concluzionezi că ar fi bine să renunți la partenerul de viață

17 Sep 2023 564