#ConstantaRestart Campanie de strângere de fonduri pentru materiale de protecție necesare Spitalului de Boli Infecțioase


  • Asociația #ConstantaRestart a demarat o campanie de strîngere de fonduri pentru achiziția de materiale de protecție necesare personalului medical din Spitalul de boli infectioase Constanța.
 
Avocatul Cătălin Filișan, președintele asociației, spune că „situația extremă de pe câmpul de luptă cu virusul ucigaș ne-a determinat să ne implicăm”. 

”Hai alături de #ConstantaRestart în campania de strângere de fonduri pentru achizitia de materiale de protecție (ochelari, masti FFP2, masti medicinale, etc.) necesare personalului medical din Spitalul de boli infectioase Constanța”, se mai arată în apelul asociației.

Campania se va desfasura timp de 3 zile si se va derula prin intermediul Asociatiei Constanta Restart.

”Personal voi comanda, plati, receptiona si preda aceste materiale catre Spital”, mai spune Filișan.

Puteti face o donație în contul Asociatiei Constanta Restart - CIF 39954970, IBAN: RO66BRDE140SV71978321400 deschis la BRD Constanta sau direct de pe site (cu cardul): https://constantarestart.ro/implica-te-si-tu// - veti mentiona "donatie covid".

”Dacă ai fost pacient în Spitalul de boli infecțioase ori dacă ai văzut lupta care se dă, permenent, în Spital - te rog să ne ajuți să ajutăm cadrele medicale. Dacă nu ai fost, sprijină efortul nostru de a proteja cadrele medicale. Îți mulțumim în numele lor”, se mai arată și în apelul postat pe pagina de Facebook Trees need people - Constanta Restart.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

#ConstantaRestart Retrospectiva anului 2020. Și în pandemie am reușit să plantăm copaci (galerie foto)

15 Dec 2020 939

Constanța Restart a plantat din nou viață în Ovidius Park în memoria dr. Chemal Taner

09 Nov 2020 1554

#SimteNisipul Cu cine a făcut un parteneriat Constanta ReStart în proiectul pentru plaje fără chiștoace

05 Aug 2020 1102