Sănătate Extrem de hrănitor, laptele de capră are beneficii uimitoare

 

Laptele de capră este extrem de hrănitor, fiind foarte asemănător cu laptele matern. Este digerat şi absorbit mai uşor de organismul uman decât laptele de vacă. Datorită proprietăţilor sale, se recomandă în special copiilor, persoanelor în vârstă sau celor cu probleme digestive. De asemenea, consumul de lapte de capră este o modalitate naturală de a ameliora durerile provocate de ulcer.
 
Acest lapte este ideal pentru contracararea întârzierilor de creştere în cazul copiilor şi pentru îmbunătăţirea abilităţilor cognitive. Consumul frecvent al laptelui de capră determină o densitate osoasă mai bună şi diminuează riscul de fracturi şi de apariţie a osteoporozei. Prin prisma conţinutului ridicat de potasiu, contribuie la reglarea ritmului cardiac şi a tensiunii arteriale. Totodată, laptele de capră ameliorează simptomele sindromului premenstrual, diminuează durerile, crampele şi stările de irascibilitate.
 
Laptele de capră are un conţinut scăzut de grăsimi, fiind o opţiune excelentă pentru cei care doresc să piardă în greutate. În acelaşi timp, este recomandat persoanelor care suferă de inflamaţii intestinale, deoarece este un antiinflamator natural şi ajută organismul să se regenereze.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handmade by Carmen Petrișor Săpunuri artizanale!

17 Feb 2022 3958

Sănătate Extractul de coada-racului, util pentru durerile de stomac

12 Dec 2015 1829

Sănătate Laptele de capră determină o densitate osoasă mai bună

10 Dec 2015 1878

Sănătate Laptele de capră, mult mai nutritiv şi mai sănătos

02 Jul 2015 3096

Premieră naţională obţinută la Constanţa Elcomex Agroindustrial comercializează lactate pentru cei cu intoleranţă la lactoză (galerie foto)

09 Apr 2015 11835

Sănătate Laptele de capră, folositor în numeroase afecţiuni

02 Apr 2015 1778

Premieră națională Elcomex Agroindustrial reușește să obțină lapte de capră delactozat în proporție de peste 99%

28 Mar 2015 6146

Laptele de capră previne anemia

12 Nov 2014 2125