Anunţuri 6 februarie 2013

cruce.jpgCu nemărginită durere în suflet, familia anunţă trecerea în nefiinţă a celei care a fost multiubita noastră mamă şi bunică, Babuşcă Gloria. Pentru cei care vor să-şi ia rămas bun, trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din Constanţa. Slujba de pomenire are loc joi, 7 februarie, ora 11.30, iar înmormântarea la ora 14.00, la Cimitirul din localitatea Albeşti. Dumnezeu s-o odihnească!

Colectivul SNC - Secţia Corp este alături de familia colegului lor Radu Aurel, trecut fulgerător în nefiinţă. Dumnezeu să-l odihnească!

Colegii din Serviciul Marketing al CN APM SA Constanţa sunt alături de d-na Bianca Radu în cel mai dureros moment, pricinuit de pierderea mult prea devreme a iubitei sale mame. Un gând pios de veşnică aducere aminte şi condoleanţe familiei îndurerate!

Suntem alături de prietenul nostru ing. Anghelina Dumitru şi îi transmitem sincere condoleanţe la suferinţa pricinuită de decesul soţiei. Dumnezeu să o odihnească în pace! Fam. Ana şi George Antochi.

Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe! Sunt alături de colegul ing. Anghelina Dumitru în aceste clipe de grea încercare şi durere pricinuite de plecarea spre cele veşnice a soţiei. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Adelina Popescu.

Organizaţia Judeţeană a PP-DD Constanţa este alături de Ion Radu, secretarul executiv al partidului, în greaua suferinţă pricinuită de decesul soacrei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace!

În aceste momente grele de tristeţe suntem alături de colegul nostru Ion Radu în greaua încercare pricinuită de decesul soacrei sale. Odihnească-se în pace! Organizaţia Municipală a PP-DD Constanţa.

DSVSA deplânge moarte acelei care a fost colega noastră, Didona Mariana. Dumnezeu s-o odihnească! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

Familia, rudele şi prietenii sunt alături de familia Olteanu în greaua încercare pricinuită de încetarea fulgerătoare din viaţă a celei care a fost Olteanu Georgeta. Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.00, la Cimitirul Anadalchioi. Sincere condoleanţe familiei! Dumnezeu s-o odihnească!

Suntem alături de colegul nostru Dragomir Flavius cu gând de mângâiere şi compasiune pentru pierderea tatălui, Dragomir Mihai. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică, iar familiei putere şi mângâiere! Colegii de la CFR Marfă, Sucursala Muntenia-Dobrogea.

Cu adâncă durere în suflet, familia anunţă trecerea în eternitate a celui care a fost Mihai Dragomir. Trupul neînsufleţit este depus la Casa Albastră, iar cortegiul funerar va pleca astăzi, la ora 14.00, spre Cimitirul Municipal, unde va avea loc înmormântarea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Ecologizări, în cadrul programului Săptămâna Verde

26 Apr 2024 57

Primăria Constanța Sâmbătă se restricționează traficul pe bulevardul Mamaia! Lucrări de asfaltare!

26 Apr 2024 143

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 301

Știri justiție Constanța Doi procurori de la Parchetul Judecătoriei Constanța, delegați la PJ Hârșova

26 Apr 2024 318

Știri Constanța Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia!

25 Apr 2024 390

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 707

Tribunalul Constanța dispune intrarea în insolvență a LTA Mondial SRL, din Constanța! Decizia, contestată

25 Apr 2024 561

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 538

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 485

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 487

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 651

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 405

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1109

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1009

Firme Constanța Iowemed SA își majorează capitalul social!

22 Apr 2024 442