DRDP Constanța, în doliu în urma decesului motociclistului de pe A4- „Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, grija firească de copii și familie“

foto: Pexels
Autostrada A4 a fost scena unei tragedii la data de 30 octombrie, când un motociclist în vârstă de 43 de ani și-a pierdut viața într-un accident grav. 

Acesta era angajat al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța și  ar fi făcut naveta cu motocicleta în momentul producerii tragediei. Echipele de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului, dar din păcate, medicul de pe elicopterul Smurd a declarat decesul. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind parapetul median, transmite IPJ Constanța.

DRDP Constanța este în doliu. 

Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.

Rămane cu durere în inimile noastre, a colegilor și a colaboratorilor, transmit colegii cu durere. 



Iată postarea de pe pagina de Facebook a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța:
 
Cu profundă durere și regret, vă anunțăm că s-a stins din viată, prematur, pe neașteptate, un coleg și un prieten, Inginer MOCANU PAUL NICOLAE – Șeful Serviciului de Întreținere Drumuri D.R.D.P. Constanța.

Rămane pentru totdeauna în conștiință puterea lui de muncă, dragostea de viață, grija firească de copii, familie și stima față de colegi.


Rămane cu durere în inimile noastre, a colegilor și a colaboratorilor.

Exprimăm condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor.

Dumnezeu sa-l odihnească în pace!- se arată în conținutul postării. 



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi -  Biroul de Poliție Autostrada A2  București – Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A4, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 43 de ani, ar fi condus o motocicletă și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind parapetul median.

În urma accidentului rutier, bărbatul a decedat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Citește și:

Accident mortal ConstanțaUPDATE. Un motociclist a murit în urma unui eveniment rutier pe autostrada A4 (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident mortal Constanța azi Oficial de la IPJ Constanța, despre accidentul de pe A4, unde un motociclist a murit (VIDEO)

30 Oct 2023 12088

Accident mortal Constanța UPDATE. Un motociclist a murit în urma unui eveniment rutier pe autostrada A4 (FOTO+VIDEO)

30 Oct 2023 7917

Ce viteză avea camionul! Tragedie în Lazu! Șofer profesionist condamnat definitiv – „A dat dovadă de neatenție și apreciere eronată a situației concrete în trafic“

23 Mar 2023 1873

Accident mortal pe autostrada A4, Ovidiu – Agigea! Prima condamnare (FOTO+VIDEO)

18 Jan 2023 3588

Autobuz cu militari americani, implicat într-un accident mortal pe Autostrada A4, Constanța – Ovidiu! Sentință definitivă

28 Dec 2021 12429

UPDATE Accident rutier mortal la ieșire de pe A4 în sensul giratoriu de la Agigea. Un tir a sărit peste balustradă (galerie foto+video)

17 Sep 2021 47758

Prima condamnare Un autobuz care transporta militari americani la baza N.A.T.O de la Kogălniceanu implicat într-un accident mortal pe Autostrada A4

28 Aug 2021 56274

Accident mortal pe A4, Constanța - Ovidiu. Un șofer a fost condamnat

11 Mar 2020 1611

Accident groaznic pe A4. Un bărbat a fost călcat de cel puţin trei maşini. Ce spun oficialii

10 Jul 2019 3749

Accident mortal pe A4 Ovidiu-Agigea. Un pieton a murit (galerie foto)

15 Jun 2019 7811

UPDATE 2. Accident mortal! Un autotren s-a răsturnat la ieşire din Constanţa, din direcţia Murfatlar (galerie foto+video)

08 Apr 2016 15268

A intrat în sensul giratoriu și s-a răsturnat cu mașina O femeie a murit pe loc în urma unui accident rutier din Ovidiu

01 May 2015 4506

Gest necugetat Traversarea autostrăzii i-a adus moartea

09 Jun 2014 3075